Setari Cookie-uri

Top 5+1 lucruri adorabile pe care barbatii le fac fara sa isi dea seama

Si noi ii iubim pentru asta!

3. Te imbratiseaza in timp ce speli vasele

Dupa masa de seara de obicei (pentru ca este momentul in care sunteti amandoi acasa) te apuci sa speli repede vasele ca sa scapi de-o grija. El te ajuta sa strangi masa, dar in timp ce speli vasele vine si te imbratiseaza, te saruta usor pe gat si iti spune ca esti superba chiar si cand faci pe gospodina.

4. Te saruta de "buna dimineata"

Chiar daca esti somnoroasa si nu ai chef de nimic, te intorci cu spatele la el si vrei sa mai dormi macar cinci minute in plus, el te ia in brate si te saruta pe frunte de "buna dimineata", iti ureaza o zi superba si iti spune cat de mult te iubeste.


5. Prepara cafeaua de dimineata

Il vezi ca se ridica din pat si iti spune doar atat: "stai acolo" si vine de la bucatarie ca prin minune cu cafeaua proaspat preparata gata sa fie savurata. Ce inceput de dimineata mai potrivit decat alaturi de iubitul tau si o cafea perfecta preparata chiar de el?

Citește și:

6. Nu isi mai dezlipeste ochii de la tine

Iesiti in oras la cina si te aranjezi un pic mai mult decat de obicei. Imbraci o rochita eleganta, iti pui accesoriile potrivite, parul il aranjezi in ton cu tinuta si un strop de parfum iti invaluie look-ul, iar el, el nu poate sa isi dezlipeasca ochii de la tine si iti spune cat esti de frumoasa.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.