Setari Cookie-uri

Top 3 farse de 1 aprilie care s-au terminat prost

Glume proaste de Ziua Pacalelii cu deznodamant imprevizibil


2. Umorul ucide. Sau macar incearca

NY Daily News.com relateaza o alta pacaleala de 1 aprilie care s-a terminat la sectia de politie.

Tori Wheeler, in varsta atunci de 18 ani a fost arestata pentru atac cu o arma mortala. Tanara a pus la cale o farsa prin care l-ar fi facut pe iubitul ei sa creada ca este insarcinata. Baiatul nu a reactionat asa cum s-ar fi asteptat ea pentru ca a devenit din ce in ce mai nervos si agitat. Drept pentru care iubita lui l-a injunghiat in gat de doua ori.

In apararea ei, femeia a sustinut ca si cutitul era „recuzita” a glumei a carei tinta a fost Derek Bauer si ca nu a intentionat niciun moment sa ii faca rau iar atacul nu a fost premeditat.

Tori Wheeler este inca detinuta a inchisorii Wagoner County iar barbatul si-a revenit complet dupa traumele provocate de adolescenta.

3. Adio dar raman cu tine!

In 2004, de casatoria lui Randy Wood s-a ales praful si a divortat de sotia sa. Pus pe glume, sau pur si simplu dornic de razbunare, barbatul a sunat-o pe fosta consoarta si a chemat-o la el acasa pentru ca are nevoie de ea urgent.

Citește și:

Panicata, femeia a ajuns la Wood insa imaginea care o astepta in fata casei i-a provocat sperietura vietii. Fostul sau sot s-a spanzurat de un copac din curtea locuintei. Ea a sunat la numarul de urgenta 911 iar in cel mai scurt timp, strada s-a umplut de politisti, medici si pompieri, fie pentru a-i salva viata barbatului, fie pur si simplu pentru a cobori trupul neinsufletit din copac.

Nu mica le-a fost mirarea tuturor atunci cand au constatat ca barbatul nu patise absolut nimic iar la mijloc era pur si simplu o farsa la adresa femeii. El isi suspendase corpul in pom cu ajutorul unor echipamente de catarat, asemanatoare cu cele folosite de alpinistii utilitari.

Gluma lui nu a ramas nepedepsita. Wood a platit o amenda de 1000 de dolari si a stat un an intr-un penitenciar de minima siguranta.

foto prima pagina shutterstock femeie cu sticla verde

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.