Setari Cookie-uri

Cele mai bune 20 de motive sa locuiesti singura

Trebuie sa incerci asta cel putin pentru cateva luni!

Cu siguranta ai trecut si tu prin diverse experiente in ceea ce priveste locuinta. Ai stat in camin, apoi te-ai mutat cu cele mai bune prietene dar fiecare dintre ele si-a urmat propriul durm. Te-ai mutat pana la urma cu o prietena foarte buna, dar relatia se degradeaza si parca ai vrea sa stai singura, dar iubitul iti propune sa te muti la el si accepti incantata nestiind exact ce te asteapta.

Te hotarasti in sfarsit sa strangi un pic cureaua si sa te muti singura. Ai auzit tu de la colege ca este un lucru foarte bun pe care ar trebui sa il experimenteze fiecare dintre noi macar pentru o scurta perioada de timp.

foto: femeie care citeste, Shutterstock

Am facut un scurt sondaj in birou si am gasit cele mai bune motive pentru care este ideal sa stai singura. Iata la ce concluzii am ajuns:

1. Acum poti sa iti iei animalul de companie mult dorit. Fie ca este caine, pisica, hamster, porcusor de guineea, peste sau papagal, nu te va ma impiedica nimeni si nimic sa ai o dragalasenie la care visezi de atata timp.

Citește și:

2. Poti sa decorezi cum te taie capul. Daca vrei fluturi in bucatarie si floricele in baie acum este momentul in care iti poti lasa imaginatia sa se desfasoare in voie.

3. Poti sa lasi usa de la baie deschisa atunci cand faci dus fara sa iti faci griji ca in orice moment poate sa intre cineva peste tine.


4. Poti sa mananci in pat
la orice ora din zi si din noapte, orice fel de mancare vrei fara sa iti atraga cineva atentia.

5. Poti sa iti arunci hainele pe jos ori de cate ori vrei fara sa iti faci griji ca cineva se va impiedica de ele in afara de tine.

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.