Setari Cookie-uri

5+1 Idei pe care trebuie sa incetezi sa le mai crezi despre corpul tau

Iubeste-ti corpul exact asa cum este!

Stiu ca nu iti plac picioarele tale, ca ai vrea sa ai sanii mai mari, nasul mai mic si posteriorul mai ferm. Crede-ma ca am trecut si eu prin asta, inca mai trec si sunt convinsa ca absolut niciodata nu o sa fiu multumita in totalitate de corpul meu.

Si este si normal. Natura omului este sa tinda spre perfectiune, chiar daca nu o va atinge niciodata cel putin va fi foarte aproape de asta.

foto: trup de femeie, Shutterstock

Am gambele prea groase

Sau asa cum spun eu: gambe de fotbalista. Crezi ca pantalonii stramti nu sunt pentru tine si sa nu mai vorbim de colanti care au fost creati pentru femeile foarte slabe si cu doua scobitori in loc de picioare. Crezi ca niciun barbat nu iti va admira picioarele si asta te face sa te gandesti ca nu vei fi admirata pentru cum arati.

Am umerii prea lati

Sau cum as apune eu: am spate de halterista. Si eu am aceeasi problema ca si tine, insa cu putin sport si cu o alimentatie echilibrata reusesc sa ma mentin in forma ceea ce iti recomand si tie. In plus, daca ai umerii un pic mai lati inseamna ca esti o persoana mai inalta cu o constructie atletica ceea ce ar trebui sa te faca sa te simti bine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.