Setari Cookie-uri

15 Utilizari neasteptate ale bicarbonatului de sodiu

Afla ce poti face cu bicarbonatul de sodiu, un aliment pe care fiecare gospodina il are in casa.

Bicarbonatul de sodiu are numeroase intrebuintari in bucatarie si nu numai, astfel te asigur ca ar fi bine sa nu iti lipseasca din casa.

Iata ce poate face ingredientul minune:

1. Albeste dintii. Daca dintii tai au o usoara tenta galbuie poti apela cu incredere la bicarbonatul de sodiu care te va ajuta sa ai dintii mai albi si mai curati in doar cateva saptamani.

foto: bicarbonat de sodiu, prosop si periuta de dinti, Shutterstock

2. Absoarbe mirosurile din frigider. Chiar daca este rece in frigider, mirosurile tot apar asa ca un bol cu bicarbonat de sodiu rezolva imediat problema fara batai de cap.


3. Inlocuieste samponul. Te poti spala pe cap cu bicarbonat de sodiu in loc de sampoanele obisnuite. In acest fel parul tau se va ingrasa mult mai greu ca pana acum.

4. Actioneaza ca un produs de curatare. Este incredibil de eficient pentru a curata frigiderul sau aragazul fara sa freci prea mult si fara sa apelezi la buretele de sarma.

Citește și:


5. Il poti utiliza pentru curatarea tenului. Pune un pic de bicarbonat de sodiu pe degete si maseaza fata usor. Vei vedea ca pielea ta va fi mult mai fina fara sa o agresezi.

6. Inlocuieste deodorantul zilnic. Daca vrei sa iti feresti pielea de la contactul cu substantele nocive ar trebui sa renunti la deodorant. Pulverizeaza un pic de bicarbonat de sodiu la subrat si vei vedea diferenta. Vei fi protejata pe intreaga durata a zilei.


Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.