Setari Cookie-uri

15 Utilizari neasteptate ale bicarbonatului de sodiu

Afla ce poti face cu bicarbonatul de sodiu, un aliment pe care fiecare gospodina il are in casa.

7. Foloseste-l in loc de sare de baie. Pune cateva lingurite de bicarbonat de sodiu in apa si relaxeaza-te. Pielea ta va fi instant hidratata si catifelata.

8. Daca vrei sa elimini toate chimicalele aflate pe suprafata fructelor si legumelor spala-le in apa in care ai pus cateva linguri de bicarbonat de sodiu.

9. Curata cada, chiuveta si vasul toaletei daca acestea sunt din portelan si au pete pe care nu reusesti sa le indepartezi cu nimic altceva.

10. Indeparteaza petele de pe pereti! Obtine o pasta din bicarbonat de sodiu si cateva picaturi de apa si freaca peretii acolo unde au pete. In cateva minute vor arata ca noi.

11. Curata masina de spalat vase cu ajutorul bicarbonatului de sodiu. In locul detergenului de vase pune bicarbonat de sodiu si programeaza masina. Va avea un miros proaspat si va straluci de curatenie.

12. Aspiratorul tau are un miros neplacut? Se rezolva imediat cu un pic de bicarbonat de sodiu adaugat in sacul aspiratorului.

Citește și:

13. Catifeleaza pielea picioarelor. Picioarele sunt cele mai chinuite si au pielea deshidratata de cele mai multe ori. Stai cu picioarele in apa in care ai adaugat cateva linguri de bicarbonat de sodiu si picioarele tale vor fi hidratate imediat.

14. Absoarbe umezeala. Plaseaza boluri mici cu bicarbonat de sodiu in colturile casei in care ai umezeala si problema este rezolvata imediat.

15. Pentru ca mopul sa nu prinda miros urat din cauza umezelii spala-l de fiecare data cu bicarbonat de sodiu dupa ce l-ai utilizat.

Foto prima pagina: bicarbonat de sodiu, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.