Setari Cookie-uri

Top 5 blesteme: mit sau realitate?

Cele mai celebre morti cauzate de blesteme

3. Blestemul filmului Poltergeist

Celebra productie din 1982 spune povestea unei familii a caror locuinta este scena unor fenomene paranormale. Fiica cea mai mica este rapita de o entitate periculoasa iar parintii ei cheama in ajutor o echipa de specialisti. In ciuda succesului de care s-a bucurat filmul, se pare ca echipa de actori a fost urmarita de un blestem crunt.

Dominique Dune a jucat rolul fiicei mai mare in Poltergeist I. Tanara a murit la 22 de ani strangulata de fostul ei iubit. Acesta a fost condamnat la 6 ani de inchisoare insa a scapat dupa ce a executat jumatate din pedeapsa, pentru buna purtare.

Julian Beck a jucat in partea a doua a filmului si a murit in 1985 de cancer la stomac. Will Sampson a jucat alaturi de el si a decedat 2 ani mai tarziu pe fondul unor probleme la rinichi.

Heather O’Rourke, fetita care a interpretat rolul fiicei rapite a murit in 1988, la varsta de 12 pe masa de operatii. Ea era supusa interventiei chirurgicale din cauza unei obstructii intestinale.

Citește și:

Se spune ca blestemul a fost declansat pentru ca regizorul a optat sa foloseasca schelete umane reale in diferite scene din Poltergeist I si II. Se pare ca acestea ar fi fost, in mod surprinzator, mai ieftine decat cele fabricate.

in afara de cele 4 morti, o serie de intamplari bizare au avut loc in timpul filmarilor. Oamenii se impiedicau si cadeau extrem de des iar cei mai multi dintre ei au ajuns la spital cu diferite fracturi de incheieturi si coaste. Insa cel mai ciudat este faptul ca dupa primele zile de filmari, rolele erau complet goale, fara nicio imagine captata.

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.