Setari Cookie-uri

Lucy de Boer: Sunt o cat lady in adevaratul sens al cuvantului

Lucy locuieste in Olanda, are un blog foarte popular si a fost extrem de incantata sa stea de vorba cu noi si sa ne povesteasca despre personal branding, moda, beauty si lifestyle. Este o persoana foarte deschisa, sincera si te face sa te simti ca o prietena adevarata atunci cand stai de vorba cu ea. Am avut ocazia sa staum de vorba cu Lucy la Gala Digital Divas de anul acesta, ocazie cu care am si cunoscut-o pe faimoasa bloggerita.

6. Ce iubesti mai mult decat moda?

Familia si prietenii, desigur. La capitolul pasiuni, insa, moda ocupa un loc principal.

7. Ce inseamna o Digital Diva pentru tine?

Dupa acest eveniment care mi-a placut la nebunie si dupa ce am intalnit atatia oameni draguti in Romania, pot spune fara rezerve ca Digital Divas sunt toate doamnele si domnisorele pe care le-am intalnit la eveniment.

8. Am vazut multe articole despre lacuri de unghii si manichiura. Iti place sa scrii pe aceasta tema? Care e culoare ta preferata atunci cand vine vorba de manichiura?

Da, e adevarat, insa nu mai scriu la fel de des pe tema aceasta. Imi place sa port oja gri, in special.

9. Ti-ai dorit vreodata sa faci ceva diferit de ceea ce faci acum?

Nu imi doresc sa fac altceva. M-am hotarat sa lucrez la acest blog cand eram inca la facultate, asa ca pot spune ca am luat aceasta decizie intr-un moment cheie. Nu planuiesc sa incerc altceva in viitorul apropiat.

Citește și:

10. Ce parere ai despre bloggeritele din Romania? Ai vreo preferata?

Bloggeritele pe care le-am cunoscut au fost foarte dragute. Am remarcat ca au un stil feminin si elegant, iar cel mai mult mi-a placut de Ana Morodan, Digital Diva of the Year.

11. Ce parere ai despre Romania? Ce ti-a placut cel mai mult la tara noastra?

Am stat numai 24 de ore in Romania, asa ca nu pot spune ca am vazut foarte multe. Oamenii pe care i-am intalnit mi s-au parut minunati, in schimb. Sunt fericita ca AVON m-a invitat la Digital Divas.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.