Setari Cookie-uri

Vedetele cu cele mai mici penisuri din showbiz

Top 7 barbati faimosi cu penis mic

4. Colin Farrell

Atunci cand vine vorba despre dimensiunea penisului sau, Colin spune ca nu-i mare lucru. La propriu, nu-i mare lucru. Parerile sunt totusi impartite si unii spun ca aceasta este dovada de falsa modestie. In 2006, internetul s-a imbogatit cu un sex tape in care apare Farell alaturi de modelul Playboy Nicole Narain si cei care au vazut filmare spun despre Colin ca are cu ce se lauda.

5. Ben Affleck

Actorul si regizorul Ben Affleck a fost aplaudat pentru calitatile sale artistice si in plus, a fost declarat unul dintre cei mai sexy barbati in viata. Cu toate acestea, unul dintre fostii sai colegi de pe platourile de filmare spunea ca l-a vazut pe Ben in toata splendoarea si nu ar fi prea impresionat. Sa fie vorba de orgoliu masculin sau micul Ben nu se ridica la inaltimea asteptarilor?

6. Johnny Knoxville

Daca te-ai uitat macar o data la Jackass, stii cu siguranta cine-i Johnny, pe numele sau real Philip John „PJ” Clapp. Pe langa aparitia din seria care l-a consacrat, Knoxville este scenarist, producator si actor.
Intrebat despre dimensiunea penisului sau, PJ spune ca seamana cu un ou ascuns bine intr-un cuib.

Citește și:

7. Jude Law

Frumuselul englez are o viata plina si cu siguranta nu are timp sa se plictiseasca. Din 1997 pana in 2003, el a fost casatorit cu actrita Sadie Frost, cunoscuta pentru interpretarea lui Lucy din Bram Stoker’s Dracula, regizat de Francis Ford Coppola. Cei doi au impreuna 3 copiii, ultimul nascut in 2002.

Un an mai tarziu, Jude a inceputo poveste de dragoste cu actrita Sienna Miller pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale peliculei Alfie. La scurt timp dupa ce si-au anuntat logodna, ea a descoperit ca Law a inselat-o cu dadaca si s-au despartit.

Dupa o scurta legatura cu modelul Samantha Burke, lui Jude i s-a nascut si cel de-al patrulea copil.
Chiar si asa, paparazzi l-au fotografiat pe Jude gol atunci cand se schimba pe o plaja din Franta si nu au fost impresionati.

foto prima pagina shutterstock barbat in boxeri

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.