Setari Cookie-uri

5 perversiuni sexuale incredibile din istorie

Stramosii nostri au fost niste perversi!

3. Concubinele cele noi ale imparatului

In perioada antica, barbatia unui imparat chinez era masurata nu doar in darzenie ci si in numarul de concubine pe care le poate tine in harem. Astfel, exista povesti care vorbesc despre conducatori care aveau peste 3000 de amante fata de care trebuia sa isi faca datoria regulat.

Pentru ca lucrurile sa se desfasoare ca unse, exista o mana de oameni care se ocupau de agenda imparatului si care asigurau respectarea drepturilor concubinelor la atentia regala.

In lungul sir de imparati a existat si o imparateasa care a domnit din 690 pana in 705. Despre Wu Zetian se spune ca ar fi fost de o cruzime rara si ar fi avut un harem de baieti foarte tineri.

4. Fratia Spirtelor Libere

Miscarea crestina s-a dezvoltat in Europa in secolul al XIV-lea. Din cauza credintelor care se indepartau de catolicism si erau, de multe ori, in opozitie cu acesta, Biserica i-a considerat un pericol real. Fratii Spiritelor Libere au fost declarati eretici de catre Papa Clement al V-lea. Doctrina lor era o forma de panteism care spune ca Dumnezeu este pretutindeni si in toate.

Citește și:

Documentele care atesta existenta acestei miscari arata ca adeptii ei au reinterpretat cuvintele Scripturii intr-un mod blasfemator. Ei credeau ca poti comunica direct cu Dumnezeu daca se producea un schimb de energie. Trebuie sa dai ceva ca sa primesti ce iti doresti. Astfel, Fratii ar fi incurajat sexul premarital si orgiile ca forma de rugaciune iar slujbele ar fi fost infaptuite in pielea goala.

Cu toate acestea, daca tinem cont de atitudinea Bisericii Catolice fata de Fratii Spiritelor Libere, este foarte posibil sa nu existe dovezi reale in acest sens iar la mijloc sa fie o campanie de propaganda impotriva lor.

5. Vibratorul din Epoca de Piatra

Sexul in Epoca de Piatra este un subiect care fascineaza,inca, oamenii de stiinta, cu atat mai mult cu cat fac descoperiri noi din ce in ce mai des in acest domeniu.

Printre acestea se numara cateva picturi rupestre care arata numeroase acte sexuale in detaliu si chiar scene de bestialitate.

Citește și:

Socul cel mai mare a venit in momentul in care au inceput sa fie descoperite obiecte falice folosite pentru masturbare si care sunt mai vechi cu mii de ani decat primele dovezi ale inventarii rotilor.

foto prima pagina shutterstock femeie cu sampanie

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.