Setari Cookie-uri

Top 5 lucruri pe care nu le stiai despre sfarcuri

Tu stiai cine este Marele Sfarculini?

3. Machiaj pentru sani

Japonia este o tara absolut fascinanta din care au iesit o sumedenie de trenduri sau subculturi, care de care mai bizare. Una dintre ele este obsesia pentru sfarcurile roz.

Pentru a obtine culoarea, exista saloane de tatauaj specializate in acest lucru dar procedura este costisitoare si foarte dureroasa. Astfel, a aparut pe piata japoneza machiajul pentru sfarcuri.

Insa nu e nimic nou sub soare, nici macar fardurile pentru sani. O moda asemanatoare exista in Venetia renascentista, in randul prostituatelor de lux. Aceastea isi inroseau buzele, obrajii si sfarcurile pentru a atrage atentia barbatilor.

4. Marele Sfarculini

Asa cum stiti deja, sfarcurile sunt zone foarte sensibile, in cazul celor mai multi dintre noi. Sage Werbock nu intra cu siguranta in aceasta categorie.

El si-a facut un renume ca fiind barbatul cu cele mai puternice sfarcuri din lume si este cunoscut ca The great Nippulini, adica Marele Sfarculini.

Citește și:

Primul record l-a obtinut in 2009, atunci cand a reusit sa ridice 30 de kilograme cu fiecare sfarc, in ciuda faptului ca in 2004, la o proba asemanatoare, unul dintre acestea a fost sfasaiat.

In 2011, Sage a tras un vehicul care cantarea aproape o tona pe o distanta de 20 de metri doar cu sfarcurile.

5. Supradoza de...sfarcuri

Thailanda este o tara cu peisaje de vis si resorturi de lux desprinse din fantezii. Prin urmare, in fiecare an are parte de un flux considerabil de turisti care vin aici sa-si cheltuiasca banii. Si pentru ca legislatia acestui stat este permisiva in ceea ce priveste prostitutia, cei in cautarea placerilor sexuale pe bani au nimerit intr-o menajerie bogata. Insa pretul pe care acestia trebuie sa il plateasca este, uneori,mai mare decat si-au imaginat.

In 1997, politia a descoperit o banda de hoti si proxeneti care operau intr-o modalitate absolut ingenioasa.

Citește și:

Femeile sau transexualii care lucrau pentru acestia isi dadeau sfarcurile cu un drog care ii lasa inconstienti pe clientii lor apoi le furau din camerele de hotel tot ce le pica in mana.

foto prima pagina shutterstock femeie cu sutien albastru

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.