Setari Cookie-uri

30 de carti pe care trebuie sa le citesti pana la 30 de ani

In societatea moderna si patrunsa de tehnologie, puterea cartilor este deseori subestimata. Insa in literatura universala sau in literatura romana exista opere de o incontestabila valoare care ne dezvolta ca oameni si ne ridica noi provocari. O parte dintre cartile alese de noi fac parte din bibliografia obligatorie in scoala iar cealalta parte pot fi intelese pe deplin in anii maturitatii.

Frank Herbert - Dune

Frank Herbert - Dune

Paul Atreides a beneficiat de o educatie aleasa pe o planeta luxurianta. Manevrele politice il muta impreuna cu familia sa pe arida planeta Dune, unde apa este cea mai mare valoare iar setea oamenilor nu este ostoita niciodata. Tradat si lasat sa moara in desert, prada pretiosilor viermi si furtunilor naprasnice, tanarul Atreides se va transforma in Muad'Dib, erou despre care au vorbit profetii si Maicile.

Dune este considerat cel mai bun roman SF al tuturor timpurilor insa dincolo de acest lucru, cartea poate fi privita ca o alegorie a luptei dintre vest si est care are ca miza resursele naturale si puterea politica data de acestea.

Pret: 142,67 lei (6 volume)

Produs disponibil pe nemira.ro

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.