Setari Cookie-uri

Costume de Halloween

In seara de Halloween fii cat mai originala si alege un costum pe masura. Poti intra in pielea oricarui personaj cu un pic de imaginatie!

Costume de Halloween pentru cupluri

Cu ocazia acestei sarbatori, cuplurile sunt si ele in atentia noastra pentru au ocazia sa se costumeze in cupluri celebre din filme, desene animate, istorie sau cine stie…imaginatia primeaza. Noi avem cateva sugestii care speram sa va placa.

Bonnye and Clyde

In garderoba parintilor sau a bunicilor cu siguranta o sa gasiti cateva piese vetsimentare care sa se potriveasca stilului celor doi.

Costumatie Carrie si Mr. Big (Sex and The City)

Tu vei fi o fashionista adevarata, iar el va fi un gentleman desavarsit si toata lumea va va admira. Mai mult de atat, pentru o noapte vei avea impresia ca joci in serialul tau preferat pe care sunt sigura ca l-ai urmarit cu sufletul la gura.

Haine cu stil pentru un cuplu elegant de Halloween

Costum de cuplu pentru petreceri tematice Sandy si Danny (Grease)

Daca sunteti un cuplu care incinge atmosfera si cucereste ringul de dans imediat ce ajunge la o petrecere, atunci aceasta este cea mai potrivita deghizare pentru seara de Halloween.

Citește și:

Familia Flinstone pentru petrecere tematica

O imagine care ne aduce aminte de clipele placute ale copilariei in care urmaream aceste desene si chiar intram in pielea personajelor. De exemplu, un costum tematic pentru femei de deghizat in Wilma din familia Finstone e genial.

Costum tematic tip Familia Addams

Pentru cei care iubesc umorul negru si au urmarit cu placere evolutia celebrului cuplu, seara de Halloween este un prilej deosebit in care pot intra in pielea personajelor preferate. Gasesti online costume de Halloween pentru adulti in tema familia Addams.

foto prima pagina: costum, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.