Setari Cookie-uri

Costume de Halloween

In seara de Halloween fii cat mai originala si alege un costum pe masura. Poti intra in pielea oricarui personaj cu un pic de imaginatie!

Asa cum se obisnuieste de cativa ani buni, pe data de 31 octombrie sarbatorim Halloween-ul alaturi de multe alte state ale lumii. Ca multe altele, Halloween-ul este o sarbatoare pe care am preluat-o de la americani, poate pentru ca ni s-a parut suficient de amuzanta si de importanta, si de ce nu, pentru ca romanul sa mai aiba un motiv in plus de sarbatoare.

Suntem cunoscuti ca fiind un popor vesel si primitor, asa ca ne-am adaptat rapid la traditiile altora si am ales sa preluam si aceasta sarbatoare cu o abordare diferita fata de sarbatorile din cultura romaneasca.
Simbolul Halloween-ului este dovleacul sculptat care ia diferite forme ce simbolizeaza anumite stari sufletesti.

Costume inedite pentru petrecerea de Halloween

foto: petrecere, Shutterstock

Traditia originala spune ca in noaptea de Halloween copiii se costumeaza in diferite personaje si se plimba din poarta in poarta intreband "Pacaleala sau dulciuri?" moment in care adultii le ofera dulciuri. Acest moment poate fi asemanat cu momentul colindelor romanesti atunci cand casele crestinilor sunt colindate, iar cei care se duc sa ureze sunt rasplatiti cu fel si fel de dulciuri sau bucate alese.

Citește și:

Pentru ca asa cum spuneam mai sus, romanului ii place sa petreaca, am preluat doar partial aceasta sarbatoare: costumele si petrecerea (pe care putem spune ca am adugat-o noi). Pe plaiurile tarii noastre, Halloween-ul se rezuma la petreceri care mai de care mai fastuoase, unde fiecare se costumeaza cat mai original posibil.

La finalul acestei luni vom petrece din nou in costumatii inedite asa ca m-am gandit sa va ofer cateva idei de costume pentru petrecerea de Halloween.

Costum de diva retro

Daca tot timpul ai visat sa fii o diva cel putin pentru o zi acum este cea mai buna ocazie sa faci asta. Ai nevoie de o rochie retro, un sirag lung de margele, un machiaj in care sa incluzi rujul rosu si o coafura in ton.

Oricum, se poarta rochiile furou, asa ca poti alege o astfel de rochie, eventual cu paiete, la care sa ataseze accesorii potrivite.

Citește și:

Costum de Halloween Cleopatra

Cine nu si-a dorit sa fie Cleopatra cel putin pentru o zi? Cred ca fiecare femeie a visat la acest lucru cel putin o data asa ca Halloween-ul este ocazia perfecta sa te simti in pielea Cleopatrei. Ai nevoie doar de o rochie alba lunga, de un machiaj in stil egiptean si accesorii aurii.

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.