Setari Cookie-uri

Costume de Halloween

In seara de Halloween fii cat mai originala si alege un costum pe masura. Poti intra in pielea oricarui personaj cu un pic de imaginatie!

Uniforma de politista pentru petrecera de Halloween

Daca atunci cand erai mica te visai o politista veritabila, a venit momentul sa imbraci o uniforma adevarata si pentru o noapte sa simti ca ai puterea legii de partea ta. Ai nevoie doar de un costum de politista pe care o sa il gasesti cu usurinta.

Iata cateva modele de costume de Halloween tip uniforma de politista.

Regina de inima rosie (din Alice in Tara Minunilor) pentru costum de Halloween

Este o costumatie mai rar intalnita pentru ca necesita un pic de imaginatie. Pentru aceasta costumatie ai nevoie de o pereche de ciorapi negri, o fusta rosie incretita si un corset negru cu rosu. Sau poti incerca un costum de regina de AICI.

Ca accesorii de Halloween, pentru acest tip de costum ai nevoie de o coroana aurie si de un sceptru.

Costum de Halloween Hello Kitty

Chiar daca am trecut de mult de perioada copilariei, nu este niciodata prea tarziu sa ne aducem aminte cu placere de personajele care candva ne incantau. Un tricou cu Hello Kitty, o fusta din tulle roz si costumatia este gata.

Citește și:

Costum de Cat Woman

Nu exista petrecere de Halloween fara o veritabila Cat Woman asa ca nu mai sta pe ganduri si cumpara-ti repede un astfel de costum cu care vei face senzatie. Alege din aceste costume de pisicute.

Fii Scufita Rosie de Halloween!

Daca mai devreme ne aduceam aminte de desenele animate, acum ne intoarcem la povestile copilariei, povestile cu care am crescut si cu care ne adormeau mamele noastre.

O rochita rosie, un sortulet alb, pantofiori lacuiti cu sosetele albe, un cos de picnic si tinuta este gata.

Modele de costume de Halloween pentru Scufita Rosie gasiti aici

.

Costum tematic de vrajitoare

Pentru ca vrajitoarea este unul dintre simbolurile reprezentative pentru petrecerile de Halloween iti recomand sa abordezi acest costum mai ales ca se poate realiza foarte simplu. O rochie lunga neagra, o palarie de vrajitoare si un machiaj adecvat.

Citește și:

Sau poti alege oricare costum de vrajitoare ti se potriveste din oferta online.

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.