Setari Cookie-uri

Salut, straine, intentionez sa te iau de barbat!

20 de ganduri care-ti trec prin cap atunci cand te indragostesti de un necunoscut

11. Poate ca e nesigur pe el si isi ascunde frustrarile. Cum sa fie nesigur pe el cand arata asa?

12. Scoate o carte din geanta! Ding-ding-ding, doamnelor, avem un barbat care se cultiva! Citeste World War Z! Si eu citesc aceeasi carte dar de pe telefon si am descarcat-o pe naspa de pe net. Pun pariu ca el si-a cumparata-o cinstit! Daca ma duc cu telefonul la el sa-i arat ca citim aceeasi carte oare o sa creada ca sunt nebuna sau o sa-si dea seama ca suntem facuti unul pentru celalalt?

13. E cald si am inceput sa transpir, sper sa nu mi se scurga fondul de ten de pe fata si sa-mi luceasca fruntea. Ah, isi face aer cu cartea, ia uite ce dragut ii flutura zulufii aia de par.

14. Ce miroase asa?! El miroase asa! A ceva picant si dulce in acelasi timp, a lemn si piele.

15. Oare poarta geci de piele? Imi plac barbatii in geci de piele. Mi se pare ca arata fenomenal cu o camasa alba cu maneca lunga si o cravata subtire neagra. Pun pariu ca are si motor dar merge cu el doar in weekend. Ah, baiatul rau care citeste, miroase delicios, se intelege bine cu maica-sa si are motor! Insoara-te cu mine!

Citește și:

16. Oare are prietena? La cum arata, are cu siguranta. Nu, n-are cum sa aiba prietena, a fost menit sa ne intalnim si sa traim fericiti pana la adanci batraneti! Doar citim aceeasi carte, zau asa!

17. Cred ca si la batranete o sa arate ca decupat din revista. Dar dimineata cand se trezeste? Pun pariu ca s-ar trezi inaintea mea ca sa faca intai cafeaua si ar sta in bucatarie imbracat doar cu pantalonii de pijama care ii atarna un pic de solduri. Oare are patratele pe abdomen? Dar nici eu n-am, e ok, vreau sa-l iau de barbat nu sa jucam sah.

18. Oare stie sa joace sah? Ar fi asa de frumos sa stam in casa in duminicile ploioase si sa jucam sah. Ah, asta-i scoasa din Twilight!

19. Ce face? Iubirea vietii mele, ce faci? Cobori? Coboara! S-a ales praful de casnicia noastra perfecta si de copiii nostri cu ochi verzi! Acum o sa raman sigur fata batrana si o sa cresc douazeci de pisici si o sa mor singura si o sa ma gaseasca dupa 10 zile si o sa ma ingroape la cimitirul saracilor! Nemernicule, mi-ai distrus viata! Toti barbatii sunt niste porci!

Citește și:

20. Ah, cine l-a invata pe soferu’asta sa conduca? Zici ca duce saci de cartofi iar eu m-am catarat astazi pe tocuri si nu ma tin bine pe picioare. La naiba, am proptit un cot in coastele cuiva. Hopaaa, salutare straine cu ochii negri ca pacatul! Tu unde ai fost toata viata mea?

foto shutterstock cuplu in autobuz

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.