Setari Cookie-uri

7 staruri clasice ale Hollywood-ului care au intrat pe mana chirurgilor esteticieni

Si starurile clasice ale Hollywood-ului au apelat la chirurgia estetica

Rita Hayworth - Electroliza

Cand frumusetea latina Rita Cansino a semnat primul sau contract la Hollywood a fost transformata dintr-o fata cu parul de culoare inchisa intr-o focoasa roscata, cu o linie perfecta a parului si o forma complet diferita a fetei cu ajutorul electrolizei extinse.

Rudolph Valentino - Otoplastie

Se pare ca atunci cand superstarul de filme mute a ajuns pentru prima oara la Hollywood, urechile sale i-au castigat porecla de “elefant”. Ulterior, otoplastia l-a ajutat sa ia cu asalt lumea filmului.

Bebe Daniels si Gloria Swanson - Rinoplastie

Cand au trecut de la lumea teatrului la cea a filmului si au ajuns la Hollywood, ambii au facut rinoplastie, deoarece aparatul de filmat evoca mai dur trasaturile fetelor celor doi decat se putea vedea intr-o sala de teatru.

Hollywood-ul de azi

In prezent in cetatea filmului s-a instalat moda operatiilor estetice pe banda. Acum a devenit un trend din a face publica orice fel de interventie realizata. Inspirandu-se de peste hotare nici vedete noaste nu se lasa mai prejos, majoritatea dintre ele avand cel putin o interventie estetica la activ.

Citește și:

“Romancele, inspirate de vedetele din Romania si din afara sunt tot timpul la curent cu ultimele trenduri in materie de chirurgie estetica si au o atitudine hotarata fata de dorintele lor. Acestea sunt bine echilibrate in tot cea ce priveste frumusetea interioara si exterioara.

Trendurile estetice care au luat nastere in ultimii ani in randul romancelor sunt procedurile de modelare a gambelor si feselor, labioplastia, intinerire vaginala si marirea punctului G”, mai spune chirurgul estetician Vangelis Vasalos.


Despre Dr. Vangelis Vasalos


Dr. Vangelis Vasalos este medic specialist in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, doctor in stiinte medicale, iar din anul 2008 are competente pe vibro-lipoaspiratie si este specializat in chirurgie cosmetica, in cadrul Clinicii Milenio Portugalia, sub indrumarea Prof. Dr. Angelo Rebelo. Cursurile prestigioasei clinici Milenio sunt certificate de catre Academia Internationala de Chirurgie Cosmetica.

Citește și:

Este membru al Colegiului Medicilor din Bucuresti cu Certificat de membru al Colegiului Medicilor din Romania si Membru al Asociatiei Romane de Chirurgi Plastici.

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.