Setari Cookie-uri

Aylin Cadir - "Muzica si teatrul sunt cele care ma reprezinta"

"Au trecut deja 4 ani de cand am revenit pe scena in postura de cantareata iar atunci cand am decis sa ma intorc am vrut ca muzica pe care o cant sa fie si muzica pe care o ascult".

Zilele trecute am stat un pic de vorba cu Aylin despre noul ei proiect, despre mzuica, teatru si alte lucruri care ii definesc personalitatea si o fac sa se bucure de viata. Ne-a povestit cum si-a cunoscut colegii de trupa, care este povestea noului videoclip si ce alte surprize ne mai pregateste. Va invit sa descoperiti si voi un interviu frumos si foarte interesant.

1. Cand ti-ai dat seama ca muzica te defineste si ca asta este ceea ce vrei sa faci?


Stiu doar ca in timp am realizat ca artele interpretative sunt cele la care ma pricep cel mai bine, asa ca asta a devenit viata mea. Actorie si muzica.

2. Te-ai facut remarcata in lumea muzicii prin intermediul trupei Pops. Ce s-a intamplat cu colegele tale? Mai tineti legatura?


Colegele mele sunt toate foarte bine, ne vedem mai rar dar atunci cand se intampla ne place sa stam la povesti si sa ne spunem una alteia ce am mai facut.

Citește și:

3. Dupa trupa Pops ai parasit lumina reflectoarelor in ceea ce priveste muzica si te-ai implicat in lumea teatrului. Care dintre cele doua este mai aproape de sufletul tau?


N-as putea nominaliza una dintre cele doua arte fara sa regret ca n-am zis invers. Cred ca raspunsul de la prima intrebare este valabil si aici, ambele ocupa un loc extrem de important in viata mea.

4. De curand te-ai reintors in lumea muzicii cu un nou proiect si cu o noua abordare ce include si un band. Cand ai ales sa faci asta, si mai mult, de ce te-ai gandit sa adopti o astfel de abordare?


Au trecut deja 4 ani de cand am revenit pe scena in postura de cantareata iar atunci cand am decis sa ma intorc am vrut ca muzica pe care o cant sa fie si muzica pe care o ascult.

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.