Setari Cookie-uri

Aylin Cadir - "Muzica si teatrul sunt cele care ma reprezinta"

"Au trecut deja 4 ani de cand am revenit pe scena in postura de cantareata iar atunci cand am decis sa ma intorc am vrut ca muzica pe care o cant sa fie si muzica pe care o ascult".

5. Cum ti-ai cunoscut colegii de trupa si cum v-ati gandit la numele de "Aylin&The Lucky Charms"?


Aveam nevoie de o trupa si la Conservator l-am cunoscut pe Johnny Bica, pianistul si aranjeurul meu. I-am povestit ideea mea in ceea ce priveste acest proiect si i-am spus care sunt cerintele mele. Impreuna am format aceasta trupa al carei nume l-am gasit din întâmplare. Cumva parca speram ca baietii vor fi ceea ce trebuie. So far so good!

6. O pasarica ne-a soptit ca pregatesti o surpriza de Dragobete si ca vei relansa romanta "Fericirea are chipul tau". De ce tocmai aceasta si nu oricare alta?


Am ales "Fericirea are chipul tau" pentru ca este o piesa pe care o ascult cu drag si al carei mesaj mi-a ajuns la suflet. Sunt foarte mandra de ceea ce am reusit sa facem, de forma finala a versiunii interpretate in stilul Aylin & The Lucky Charms si am vrut sa impartasesc asta si oamenilor care imi urmaresc activitatea.

Citește și:

7. Videoclipul piesei este filmat in Istanbul. Spune-ne un pic povestea din spate. De ce ai ales aceasta locatie pentru o romanta romaneasca?


In aprilie anul trecut am fost la Istanbul sa prezentam proiectul si am promis ca ma voi intoarce cu o piesa in turca. "Fericirea" are si versiune in limba turca, pe care o vom lansa in colaborare cu vocalistul Kubat, in martie, chiar in Turcia. Astfel am ales ca filmarile sa aiba loc in Turcia. De asemenea, videoclipul cerea o locatie mai apropiata de originile mele turcesti.

8. Abordarea ta aduce ceva nou in muzica romaneasca. Cum primeste publicul aceste noutati?


Publicul caruia ma adresez este unul calduros si sensibil si constat, de fiecare data, ca piesele noastre noi sunt foarte bine primite. Asta nu poate decat sa ne bucure si sa ne dea puterea si ambitia de a merge mai departe si de a veni cu materiale noi.

Citește și:

9. Ce altceva te mai atrage in afara de muzica si teatru? Te-ai gandit vreodata sa alegi un domeniu care sa nu te scoata in lumina reflectoarelor?


Nu-mi fac meseria pentru a fi in lumina reflectoarelor. O fac pentru ca numai in felul asta cred ca pot sa contribui cu ceva in lumea in care traim. In concluzie, nu, n-as putea face altceva, muzica si teatrul sunt cele care ma reprezinta.

10. In afara de surpriza de ziua Dragobetelui, ce altceva mai pregatesti pentru publicul tau?


Am atatea de facut, atatea planuri si lucruri frumoase pe care vreau sa le fac incat nici nu as sti cu ce sa incep. Totusi, experienta m-a invatat sa tin planurile pentru mine daca vreau sa le duc pana la bun sfarsit, asa ca vorbim la premiere! Cel de al doilea album este, insa, o certitudine a lui 2015!

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.