Noul CashOUT - aliatul de nadejde pentru cumparaturile online

Noul CashOUT - aliatul de nadejde pentru cumparaturile online

CashOUT isi intampina clientii cu un nou aspect, special gandit pentru iubitorii de cumparaturi online.

CashOUT isi intampina clientii cu un nou aspect, special gandit pentru iubitorii de cumparaturi online.

Ce este diferit la noul CashOUT?

• Cele mai bune oferte din magazinele partenere sunt prezente acum intr-un format mult mai vizual si mai atractiv
• Ai acces rapid catre sumarul de cont, de pe orice pagina din CashOUT (sus in coltul din dreapta) si un format distinctiv pentru toate cashback-urile inregistrate (in pagina contului tau)
• In sectiunea de Intrebari frecvente sunt concentrat toate informatiile de care ai nevoie pentru a sti cum functioneaza CashOUT
• Meniul il vei regasi intr-o formula noua, axat pe zonele de interes cele mai importante pentru tine: moda, carti, electronice, cosmetice, etc.
• Fiecare categorie are propria rubrica de Produsele recomandate din magazinele partenere pentru o cautare cat mai usoara. In plus, pentru fiecare produs apare suma cashback-ului de care beneficiezi la achizitionarea prin CashOUT

CashOUT este site-ul care iti ofera bani inapoi la cumparaturile online. Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi, iar pentru fiecare comanda plasata in magazinele partenere vei primi bani inapoi sub forma de cashback. Cumparaturile online le faci la fel ca si pana acum, fara sa platesti costuri suplimentare. De asemenea, poti opta pentru orice metoda de plata disponibila in magazin, astfel ca vei inregistra cashback chiar si pentru comenzile platite ramburs.

Ti-am trezit interesul si ti-am activat pofta de shopping? Intra sa vezi toate noutatile si incepe cumparaturile prin CashOUT!

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri