Setari Cookie-uri

Interpretarea viselor erotice

Ce semnificatie au cele mai fierbinti vise ale noastre?

Ce inseamna cand te visezi homosexual?

Daca nu ai aceasta orientare sexuala in viata de zi cu zi, e posibil sa exprime o dorinta ascunsa catre persoanele de acelasi sex. Aceasta interpretare este mult mai rara si, in general, se crede ca un vis erotic homosexual este simbolul acceptarii de sine, a impacarii si a armoniei.

Daca persoana de care esti indragostita apare in vis ca fiind homosexuala, aceasta este o expresie a nesigurantei in relationarea cu aceasta.

Ce inseamna cand visezi ca faci sex cu o ruda?

Daca este un vis recurent ca urmare a unei experiente traumatizante, atunci este nevoie de interventia unui specialist care poate aduce un aport esential in rezolvarea acestei chestiuni.

Un incest in vis poate avea mai multe explicatii. Pe de-o parte, poate fi nevoia de apropiere afectiva fata de acel membru al familiei, un om pe care nu l-ai mai vazut de mult si de care iti este dor. Apoi, se crede ca un astfel de vis apare mai des la iesirea din adolescenta, atunci cand se fac primii pasi catre maturitate. Este semn ca anii copilariei si cei ai maturitatii se impletesc unii cu ceilalti in procesul maturizarii emotionale.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock femeie in auriu

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.