Setari Cookie-uri

Interpretarea viselor erotice

Ce semnificatie au cele mai fierbinti vise ale noastre?

foto shutterstock femeie roscata

Ce inseamna cand visezi sex anal?

Un astfel de vis erotic se traduce prin teama de a da curs dorintelor sau asteptarilor pe care cei din jur le au de la tine.

Ce inseamna cand te visezi bisexuala?

Atunci cand o persoana de orientare heterosexuala viseaza acest lucru, poate fi semnul unor dorinte sexuale reprimate sau pur si simplu, sentimente incerte in ceea ce priveste un om din cercul apropiat de cunoscuti.

Ce inseamna cand te visezi legata?

In contextul unui vis erotic, inseamna ca anumite emotii sau dorinte ale tale sunt infranate sau reprimate. Te poti simti captiva intr-o anumita situatie sau nu poti exprima exact ceea ce vrei din cauza unor consecinte. De asemenea, poate semnifica nevoia de mai multa pasiune in relatia cu partenerul de cuplu.

Ce inseamna cand visezi sani?

Acest fel de vis poate avea doua explicatii. Pe de-o parte, atunci cand o femeie se viseaza in sanii goi poate fi semn ca isi simte intimitatea amenintata sau ca se simte vulnerabila intr-o anumita situatie. Pe de cealalta parte, poate insemna nevoia de a primi mai multa atentie, de a fi ingrijit si iubit.

Citește și:

Ce inseamna cand visezi o centura de castitate?

Poate fi orice dispozitiv care impiedica un contact sexual. Acesta semnifica atitudinea persoanei in cauza cuprivire la sex. In acelasi timp, o centura de castitate in vis poate insemna o atitudine excesiv de protectiva sau chiar posesiva.

Ce inseamna cand visezi ejaculare?

Atat femeile, cat si barbatii pot visa acest lucru. De regula, ejacularea in vis exprima nevoia de a se elibera de anumite constrangeri. In acelasi timp, poate simboliza nevoia de a scoate la lumina anumite sentimente si dorinte fata de o persoana.

O alta interpretare spune ca ejacularea din vis e semnul pierderii controlului intr-o anumita situatie de viata.

Ce inseamna cand visezi un hermafrodit?

Aparitia unui hermafrodit in vis sau faptul ca tu te visezi in aceasta ipostaza arata nevoia de calm, pace si mai ales, echilibru, in special in ceea ce priveste relatia de cuplu.

Citește și:

Ce inseamna cand te visezi homosexual?

Daca nu ai aceasta orientare sexuala in viata de zi cu zi, e posibil sa exprime o dorinta ascunsa catre persoanele de acelasi sex. Aceasta interpretare este mult mai rara si, in general, se crede ca un vis erotic homosexual este simbolul acceptarii de sine, a impacarii si a armoniei.

Daca persoana de care esti indragostita apare in vis ca fiind homosexuala, aceasta este o expresie a nesigurantei in relationarea cu aceasta.

Ce inseamna cand visezi ca faci sex cu o ruda?

Daca este un vis recurent ca urmare a unei experiente traumatizante, atunci este nevoie de interventia unui specialist care poate aduce un aport esential in rezolvarea acestei chestiuni.

Un incest in vis poate avea mai multe explicatii. Pe de-o parte, poate fi nevoia de apropiere afectiva fata de acel membru al familiei, un om pe care nu l-ai mai vazut de mult si de care iti este dor. Apoi, se crede ca un astfel de vis apare mai des la iesirea din adolescenta, atunci cand se fac primii pasi catre maturitate. Este semn ca anii copilariei si cei ai maturitatii se impletesc unii cu ceilalti in procesul maturizarii emotionale.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock femeie in auriu

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.