Setari Cookie-uri

Numarul solar al destinului tau

Vibratia numerologica a momentului nasterii tale!

foto shutterstock femeie roscata

Numarul solar 2

Daca ar fi sa gasim un corespondent printre semnele zodiacale pentru oamenii cu numarul solar 2 in destin, atunci aceasta ar fi Balanta. Isi cantaresc cu grija toate optiunile si nu se avanta niciodata cu capul inainte, atunci cand trebuie sa ia o hotarare.

Sunt oameni foarte diplomati si evita conflictele de orice natura. Nu se simt foarte bine in centrul atentiei insa nici nu se sperie daca trebuie sa isi asume responsabilitati mari sau sa preia conducerea unui proiect.

De regula, sunt foarte intuitivi si sunt judecatori neintrecuti ai carcaterelor umane. Prin urmare, este aproape imposibil sa le ascunzi adevarul acestor oameni. In general, au ample viziuni de ansamblu si stiu exact ce isi doresc dar din cand in cand, pierd din vedere mici detalii care pot fi importane.

Se adapteaza usor la schimbare iar in dragoste sunt persoane pe care partenerii lor se pot baza cu toata increderea.

Citește și:

Numarul solar 3

Oamenii care au acest numarul soalr in destinul lor sunt persoane foarte originale, cu spirite libere, care traiesc doar dupa regulile lor. Piedicile pe care le ridica viata in calea lor sunt doar simple puzzle-uri care trebuie rezolvate si nu se dau niciodata batuti. Au un simt al umorului foarte bine dezvoltat si rad in fata problemelor, fie si doar pentru a se incuraja singuri.

Nu se pot concentra prea mult timp asupra unei singure probleme tocmai pentru ca sunt oameni foarte activi care au nevoie de noutate pentru a fi fericiti. Acest lucru poate reprezenta o problema in viata sentimentala pentru ca au obiceiul sa se plictiseasca destul de repede si sa caute un nou partener. Nu sunt superficiali dar simt nevoia provocarilor.

Tocmai de aceea, atunci cand se vor indragosti cu adevarat, se vor indragosti de cineva cu personalitate puternica si foarte bine conturata.

Citește și:

Numarul solar 4

Aceste persoane sunt oameni dintr-o bucata. Nu au obiceiul sa viseze cu ochii deschisi sau sa isi croiasca scenarii imposibil de transpus in realitate. Sunt practici, foarte directi si extrem de sinceri. Desi sunt excelenti parteneri de afaceri, uneori trateaza chestiunile de suflet cu aceeasi detasare si pot parea indiferenti.

In realitate, acesta este un sistem de aparare foarte bine pus la punct, pornit din faptul ca se descurca si inteleg admirabil toate chestiunile concrete insa sunt un pic speriati in ceea ce priveste emotiile.

Nu cauta sa faca pe plac nimanui si nici nu sunt dispusi sa faca prea multe compromisuri. Sunt oameni care nu se incurca de promisiuni si fapte marete. Pentru a cuceri un om care este dominat de numarul solar 4, sentimentele celuilalt trebuie demonstrate, nu povestite.

Numarul solar 5

Persoanele dominate de acest numar sunt persoane care se afla intr-o continua cautare de sine si dezvoltare. Desi sunt oameni atat de dinamici, fac fata destul de greu schimbarii. In ceea ce priveste relatiile sociale, sunt persoane prietenoase, gata de aventura, si destul de haotice. De regula, au spirite libere si nu suporta rutina.

Citește și:

Tocmai datorita acestui lucru, au nevoie de un mediu profesional care sa ii provoace constant. In dragoste, cauta parteneri la fel de liberi ca ei, carora le place sa calatoreasca si sa cunoasca nu doar locuri noi, ci si oameni si obiceiuri.

Sunt autodidacti si au obiceiul sa faca tot soiul de lucruri cu mainile lor, de la haine la obiecte decorative.

Numarul solar 6

In general, oamenii care au numarul solar 6 in destin au suflete calde si sunt oameni prietenosi. Toti ceilalti sunt atrasi de firile deschise, pline de grija si veselie. Le place sa ii ajute pe ceilalti si fac din acest lucru aproape o datorie de onoare. Ei sunt persoanele care vad intai binele din ceilalti, abia apoi se gandesc si la defecte.

Astfel de oameni sunt cei care vor schimba lumea, om cu om si pas cu pas, fara sa isi piarda vreodata speranta in iubire sau in bunatatea oamenilor, in ciuda numeroaselor neplaceri de care se vor lovi de-a lungul vietii.

Citește și:

Pentru ca au o perspectiva atat de senina si cred cu tarie in dragoste, invata inca de mici sa se intareasca emotional in fata greutatilor si sa nu se lase invinsi niciodata.


Numarul solar 7

Cu acest numar solar in destin se nasc oamenii inclinati catre filozofie. Nu se gandesc prea mult la lucrurile concrete ale vietii, ci mai degraba cauta sa afle intelesul profund al acesteia. In general, sunt oameni pe care se sprijina familii sau comunitati intregi.

Chiar daca sunt foarte tacuti, nu inseamna ca sunt ursuzi sau neprietenosi. Din contra, le plac oamenii si leaga destul de usor relatii amicale. Singura conditie este ca interlocutorul sa le poata oferi o discutie inteligenta si un zambet sincer.

Cauta acest lucru si in dragoste. Oamenii dominati de numarul 7 se vor indragosti in primul rand de inteligenta si personalitatea cuiva. Aspectul fizic este o chestiune complet secundara pentru ei dar nu inseamna ca nu acorda atentie. Chiar daca pot avea infatisari sobre, au prezente elegante si un stil vestimentar practic.

Citește și:

Numarul solar 8

Acesti oameni sunt stapanii absoluti ai destinelor lor si nu accepta sub nicio forma presiunea sau o forma exterioara de control. Mers pana la extrem, vor incerca sa puna stapanire si pe vietile celorlalti dar nu din cauza rautatii sau meschinariei, ci mai degraba pentru ca vor sa ii stie in siguranta.

Isi asuma riscuri foarte mari si nu suporta foarte usor rutina. Daca sunt nevoiti totusi sa o faca, vor incerca sa gaseasca si o parte buna in astfel de activitati.

Sunt oameni creativi insa au nevoie de spatiu si de libertate pentru a-si putea pune in practiva planurile creative. Nu se dau inapoi de la sarcinile complexe si cred, in general, ca scopul scuza mijloacele.

Numarul solar 9

De la distanta, oamenii cu numarul solar 9 in destin sunt reci, calculati, aproape robotici. Sunt genul de oameni care nu se impiedica de efectele unei probleme, ci de modalitatile de rezolvare a acestora. Atunci cand ajung in fata unei provocari, si-o asuma si o duc la indeplinire cu meticulozitatea unui matematician.

Citește și:

Atunci cand ajugi sa ii cunosti, descoperi in spatele acestui bloc de gheata oameni foarte calzi si care au nevoie de afectiune, desi nu recunosc acest lucru. Se deschid destul de greu in fata celorlalti oameni si tin foarte mult atat la independenta lor, cat si la intimitate.

Tocmai de aceea, ei sunt oameni imposibil de cucerit. In general, ei sunt cei care seduc insa pentru a depune un astfel de efort, inseamna ca atentia lor a fost atrasa de persoane cu adevarat speciale.

foto prima pagina shutterstock femeie in negru

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.