Setari Cookie-uri

10 Moduri surprinzatoare in care sa utilizezi uleiul de cocos

Uleiul de cocos are numeroase intrebuintari atat in domeniul frumusetii cat si in cel al sanatatii. Descopera-le pe cele mai eficiente dintre ele!

6. Tratament eficient impotriva paduchilor

Chiar daca toata lumea se fereste sa discute despre acest subiect, nu este nimic rusinos in a avea paduchi. Acestia sunt mari iubitori ai scalpului curat si al mediului placut pentru dezvoltare si se intalnesc adesea la copiii de gradinita sau de scoala primara.

Pentru a evita produsele comerciale, uleiul de cocos poate fi utilizat cu succes in procesul de indepartare a paduchilor.

ulei de cocos

foto: nuca de cocos, shutterstock

7. Este un excelent demachiant

In timp ce indeparteaza eficient machiajul, uleiul de cocos hidrateaza intens pielea si nu trebuie sa mai aplici nicio alta crema dupa demachiere.

8. Inlocuieste crema de corp

Uleiurile in general reusesc cu succes sa hidrateze pielea uscata si sa ii ofere nutrientii de care are nevoie pentru un aspect placut si catifelat.

9. Il poti utiliza in locul balsamului de par

Uleiul de cocos constituie un tratament deosebit pentru a repara firele de par deshidratate si varfurile arse. Inainte de a te spala pe cap, aplica ulei de cocos pe lungimea parului si mentine timp de 20-30 minute, dupa care spala parul cu sampon asa cum faci de obicei.

Citește și:

10. In prepararea smoothie-urilor de dimineata

Daca esti adepta unui mic dejun lichid, uleiul de cocos poate fi aliatul tau pentru un plus de energie. Adauga o lingura in fiecare smoothie pe care il pregatesti si vei observa beneficiile dupa cateva zile.

foto prima pagina: ulei de cocos, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.