Setari Cookie-uri

Top 5 carti erotice pe care trebuie sa le citesti

Romane erotice pentru vara 2015

foto shutterstock cuplu sexy

Eroul principal, Sanin, se intoarce in localitatea natala dupa o lunga absenta. Aici isi viziteaza mama si sora Lida, femeie care avea legaturi sexuale in afara casatoriei, fapt absolut scandalos pentru acea perioada. Pe tor parcursul romanului, Sanin se confrunta cu dileme sexuale si moralitatea acestor astfel de activitati.

Produs disponibil AICI

2. Fructul interzis. Romanul erotic al unei femei din lumea araba - Nedjma

Dincolo de a fi roman erotic, cartea semnata de Nedjma este o adevarata declaratie curajoasa de independenta si de asumare a sexualitatii intr-o lume in care sexualitatea feminina este considerata un pacat impotriva firii prin simplul fapt ca exista.

Mai mult de atat, dintre randurile cartii rabat nu doar dorinta fizica, ci si mania, lupta apriga impotriva tabuurilor si de aparare a sexualitatii independente de corpul masculin, nesupusa si cat se poate de vie. Din cauza scandalului declansat de acest roman, autoarea sa este nevoita sa isi ascunda inca identitatea.

Citește și:

Temele abordate in Fructul interzis sunt profund sociale, dincolo de primul strat erotic. Sa nu uitam ca, in lumea din care provine, casatoria fortata a fetelor este des intalnita si, ca atare, fiecare act sexual cu barbatul impus dar nedorit este un viol. Intr-un fel sau altul, libertatea va fi gasita si, chiar daca este platita scump, merita fiecare sacrificiu.

Produs disponibil AICI

3. Claiming of Sleeping Beauty: Modern classic of erotic fiction – A.N. Roquelaure

Pentru fanele Fifty Shades of Grey, Claiming of Sleeping Beauty ar putea fi o noua revelatie. Nu doar reinterpretarea erotica a basmului clasic este surprinzatoare, ci si autoru. A.N. Roquelaure este pseudonimul literar al lui Anne Rice, cunoscuta cu precadere pentru Cronicile Vampirilor, povestile lui Lestat si a lui Louis, a lui Armand si a Reginei Vampirilor.

Citește și:

Asa cum spuneam, Sleeping beauty este o perspectiva erotica asupra vechiului basm cu frumoasa adormita, suprinzator de apropiat de forma sa originala. Pana la versiunea pentru copii, printesa a avut o soarta mai dura. In timp ce dormea, ea nu a fost descoperita de blandul print care a trezit-o cu un sarut candid. Un rege in varsta a fost cel care a gasit fata adormita si, fermecat de frumusetea ei, barbatul a violat-o in timp ce dormea iar ea a ramas insarcinata.

In varianta lui Anne Rice, Frumoasa se trezeste din somnul senzualitatii pentru a-si descoperi sexualitatea sub stapanirea printului, cel care o va invata ca placerea si tandretea se pot impleti cu durerea si cruzimea, intr-o legatura mai intensa decat orice tentativa erotica cu milionari si virgine.

Produs disponibil AICI

4. Ada sau ardoarea. O cronica de familie - Vladimir Nabokov

Cu siguranta Lolita este cea mai cunoscuta lucrare a lui Nabokov insa Ada sau ardoarea este un roman absolut captivant si senzual, plin de placeri vinovate. La momentul aparitiei sale, cartea lui Vladimir Nabokov a fost considerata un succes si a fost considerata inca de la inceput una dintre lucrarile de referinta a prozei americane din a doua jumatate a secolului XX.

Citește și:

Daca eroul din Lolita are inclinatii pedofile catre fiica sa adoptiva, in Ada, personajele principale sunt Van Veen si Ada, sora lui de tata. Cei doi se cunosc atunci cand fata se apropie de 12 ani iar el are 14. Desi stiau de la inceput ca sunt rude, respectiv veri primari, cei doi descopera mai tarziu ca sunt de fapt frati. In ciuda acestui lucru, pasiunea tumultoasa dintre cei doi nu este stinsa.

Produs disponibil AICI

5. Venus in furs – Leopold von Sacher-Masoch

Cu siguranta aceasta este cea mai cunoscuta nuvela a autorului austriac si a fost publicata in 1870. Avand teme centrale ca dominatia feminia si sadomasochismul, Venus in Blanuri este o poveste inspirata din viata lui Sacher-Masoch.

Personajul principal, Severin, este absolut fascinat de Wanda von Dunajew, o femeie voluptoasa, si isi doreste sa devina sclavul ei sexual. Desi femeiea este reticenta la inceput, legatura dintre cei doi devine din ce in ce mai cruda, mai degradanta pentru Severin, pasionala si foarte intensa.

Citește și:

Produs disponibil AICI

foto prima pagina shutterstock cuplu senzual

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.