Top 3 scene sexuale incredibile din literatura

Top 3 scene sexuale incredibile din literatura

Cele mai picante povesti sexuale din carti

Literatura erotica nu este cea mai noua gaselnita in materie de literatura moderna. Desigur ca cele mai la indemana puncte de reper sunt E.L James si Sandra Brown insa acest gen exista practic de cand s-a inventat limbajul, ca dovada a fascinatiei pe care o exercita asupra oamenilor acest subiect.

1. Moarte prin sex si vagine vorbitoare

Intre 1100 si 1400, in Franta, era foarte popular pseudogenul literar fabliau. Acesta consta in povesti caraghioase, obscene si deseori, personajele principale ale acestora erau nobilii, cavalerii sau chiar preotii. O Cateva dintre ele au constituit surse de inspiratie pentru Giovanni Boccaccio in scrierea Decameronului iar altele i-au servit cu acelasi scop lui Geoffrey Chaucer in celebra sa lucrare, Povestiri din Canterbury. Retail jobs

foto shutterstock cuplu in dormitor

Una dintre aceste fabliaux spune povestea unei femei tinere care plangea indurerata la mormantul sotului sau, decedat de curand. In tot acest timp, un cavaler si scutierul sau treceau pe langa cimitir. Pus pe fapte cu adevarat cavaleresti, barbatul a pus pariu ca cu servitorul sau ca o va face pe tanara vaduva sa ii cedeze chiar atunci si acolo, langa mormantul proaspat sapat al sotului ei.

Cavalerul coboara de pe calul sau si cu o fata indurerata, plange la un alt mormant aflat in apropierea femeii. Dupa ce vaduva ii marturiseste ca prefera sa moara decat sa mai traiasca fara cel iubit, cavalerul ii face o sumbra marturisire: cauza suferintei sale este moartea preaiubitei sotii, care a decedat din cauza virilitatii extraordinare a barbatului.

Atunci vaduva accepta sa faca sex cu cavalerul, in speranta ca si ea, la randul ei va muri. Furioasa si nemultumita de prestatia lui, vaduva proclama ca de la un asa amarat de gadilat, nu a murit nimeni.

O alta astfel de poveste vorbeste despre nimfe ale padurii care au inzestrat un cavaler cu darul de a face orice fund de femeie sau vagin sa vorbeasca. Una dintre femeile din sat il provoaca pe acesta si sustine sus si tare ca acest lucru e imposibil. Ca sa fie sigura ca va iesi invingatoare, femeia isi astupa vaginul cu bucati de haine.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri