Setari Cookie-uri

Top 3 scene sexuale incredibile din literatura

Cele mai picante povesti sexuale din carti

foto shutterstock cuplu in dormitor

Una dintre aceste fabliaux spune povestea unei femei tinere care plangea indurerata la mormantul sotului sau, decedat de curand. In tot acest timp, un cavaler si scutierul sau treceau pe langa cimitir. Pus pe fapte cu adevarat cavaleresti, barbatul a pus pariu ca cu servitorul sau ca o va face pe tanara vaduva sa ii cedeze chiar atunci si acolo, langa mormantul proaspat sapat al sotului ei.

Cavalerul coboara de pe calul sau si cu o fata indurerata, plange la un alt mormant aflat in apropierea femeii. Dupa ce vaduva ii marturiseste ca prefera sa moara decat sa mai traiasca fara cel iubit, cavalerul ii face o sumbra marturisire: cauza suferintei sale este moartea preaiubitei sotii, care a decedat din cauza virilitatii extraordinare a barbatului.

Atunci vaduva accepta sa faca sex cu cavalerul, in speranta ca si ea, la randul ei va muri. Furioasa si nemultumita de prestatia lui, vaduva proclama ca de la un asa amarat de gadilat, nu a murit nimeni.

Citește și:

O alta astfel de poveste vorbeste despre nimfe ale padurii care au inzestrat un cavaler cu darul de a face orice fund de femeie sau vagin sa vorbeasca. Una dintre femeile din sat il provoaca pe acesta si sustine sus si tare ca acest lucru e imposibil. Ca sa fie sigura ca va iesi invingatoare, femeia isi astupa vaginul cu bucati de haine.

Atunci cand cavalerul le vorbeste organelor genitale ale femeii, evident ca nu primeste niciun raspuns. In mod surprinzatorul, fundul ei incepe sa strige si da de gol viclesugul ei iar astfel este nevoita sa se declara invinsa.

2. Penisul marit cu tesut de caine

Foarte putine lucrari de literatura erotica sunt cunoscute in cultura chineza iar acest lucru trebuie pus pe seama cenzurii din aceasta tara. Cu toate acestea, o astfel de poveste erotica a fost transmisa din secolul al XVII-lea pana astazi. Desi autorul nu este foarte clar cunoscut, Rogojina Rugaciunilor Carnale este atribuita lui Li Yu.

Citește și:

Personajul principal este un tanar invatacel ahtiat dupa sex care strabate China in cautarea unor noi si noi aventuri amoroase, in ciuda sfaturilor si protestelor din partea calugarilor budisti. Femei maritate sau fecioare, nobile sau din popor, pentru tanar nu avea nicio importanta atat timp cat se putea bucura de farmecele lor.

Pentru ca isi dorea mai multa virilitate ca pana acum, chinezul a apelat la priceperea unui vrajitor taoist care i-a marit penisul cu fasii din penisuri de caine. Multumit de dimensiunile sale, tanarul se avanta si in mai multe promiscuitate insa lucrurile se intorc impotriva lui.

In urma numeroaselor aventuri cu femei maritate, sotii furiosi pun mana pe tanar si il pedepsesc. Spasit, acesta isi va dedica viata budhismului insa ca sa evite orice tentatie i-ar putea aduce penisul sau magic, acesta prefera sa il taie.

Citește și:

3. Dragoste frateasca

John Ford a fost unul dintre cei mai cunoscuti poeti si dramaturgi engelzi ai secolului al XVII-lea. Una dintre cele mai cunoscute opere ale sale, Ce pacat ca-i tarfa, ramane si astazi o controversata opera de arta.

Piesa scrisa de Ford ii are in centru pe Giovanii si Annabella, doi frati care se indragostesc unul de celalalt. Doborati de patima, cei doi nu rezista si cad in pacatul incestului. Atunci cand iubirea lor este descoperita, in mod natural nu este acceptata. Astfel, Annabella accepta cu inima indoita sa se casatoareasca si sa apartina pe veci unui alt barbat. Cand sotul ei descopera ca Annabella este insarcinata cu copilul fratelui ei, sotul jura razbunare.

Astfel, el incearca sa il prinda in capcana pe Giovanni si il pofteste la un ospat unde lucrurile iau o intorsatura neasteptata. Nebun de gelozie, Giovani isi saruta sora pentru ultima data si decide ca daca el nu o poate avea, atunci nimeni nu se poate bucura de farmecele ei. Prin urmare, isi ucide sora si iubita in acelasi timp, ii scoate inima din piept si isi proclama in gura mare iubirea nemuritoare pentru Annabella.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock cuplu senzual

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.