Setari Cookie-uri

EA nu are nevoie de tine: De ce se tem barbatii de femeia independenta?

EA poate sa faca tot ceea ce isi doreste!

Ea este genul de femeie pe care toate cele care nu suntem ca ea o admiram. Ea este femeia care stie ce vrea de la ea si de la cei din jur, ea este femeia care are intotdeauna ultimul cuvant, ea este femeia care hotaraste ce va face azi, maine sau peste un an.

Este eleganta sau nu; scunda sau inalta; blonda, bruneta sau roscata; serioasa sau zambitoare.
Oricum ar fi, orice haine ar purta, orice culoare ar avea parul sau ochii, orice nationalitate ar fi, atitudinea unei femei independente este aceeasi: increzatoare si puternica!

Este de admirat, dar oare barbatii ce parere au?

Barbatii care stiu ce isi doresc de la femeia de langa ei o vor admira, o vor felicita si o vor sustine in continuare sa faca ceea ce ii place si ceea ce o face fericita.

foto: femeie tanara, shutterstock

De ce se tem ceilalti barbati de femeia independenta?

Pentru ca este puternica

Citește și:

O femeie puternica va reprezenta intotdeauna o provocare foarte mare pentru barbati, dar nu genul de provocare pe care ar accepta-o fara sa stea pe ganduri, ci acel gen de provocare care ii face sa inghita in sec, sa transpire, sa tremure si sa refuze sa isi asume responsabilitatile din cauza lipsei de incredere in fortele lor.

Pentru ca nu are nevoie de un EL

Barbatii iubesc sentimentul de a se simti utili si folositori femeii de langa ei. Le place sa stie ca ea apeleaza la ei pentru orice are nevoie, insa femeia independenta nu va face niciodata acest lucru.
Ea stie tot ceea ce are de facut, si daca nu stie, va invata singura, fara sa apeleze la barbatul de langa ea, terfelindu-i un pic orgoliul masculin.

Pentru ca ia singura propriile decizii

Nu are nevoie de parerea lor si in niciun caz de aprobarea acestora in momentul in care trebuie sa ia o hotarare. Femeia independenta stie exact ce are de facut, iar acest lucru este oarecum frustrant pentru barbatul care adora sa ii conduca pe cei din jur.

Citește și:

Pentru ca nu se teme sa isi impuna punctul de vedere

Increderea de care da dovada aceasta femeie este izbitoare si in acelasi timp frapanta. Nu ii pasa ce cred ceilalti despre asta, insa ea isi va impune punctul de vedere atunci cand considera ca este cazul.

Pentru ca nu are nevoie de nimic de la nimeni

Femeia independenta nu este neaparat o femeie cu foarte multi bani pentru ca nu asta inseamna sa fii independent. Femeia independenta este independenta din punct de vedere sentimental, emotional, financiar si din multe alte puncte de vedere.

Pentru ca intimideaza

Increderea in sine, puterea din priviri, atitudinea impecabila, si multe alte atribute o fac pe EA sa ii intimideze adesea pe cei din jur.

foto prima pagina: femeie de afaceri, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.