E greu de definit o femeie puternica si nu exista o reteta ideala sau un tabel cu calitati pe care trebuie sa le bifezi. Fiecare dintre doamne este puternica in felul sau, indiferent cat de diferita ar fi. Oamenii, in general, trebuie priviti ca indivizi si nu ca piese dintr-un produs de serie. Cu toate acestea, exista cateva trasaturi pe care orice femeie sigura de ea le va cauta la un barbat.

1. O femeie puternica isi doreste un barbat cu incredere in el insusi

Sigur ca toti avem nevoie de incurajare si unul dintre motivele pentru care oamenii se implica in relatii este faptul ca acestea pot si trebuie sa fie surse de sprijin reciproc. Din cand in cand, fiecare dintre cei doi parteneri poate simti ca are nevoie de incurajare iar acest lucru este perfect normal.

O femeie puternica va fi sigura de ea si de resursele sale, indiferent de natura acestora si asteapta acelasi lucru de la un barbat. In general, un om, indiferent de gen, poate fi obositor sau chiar o povara de-a dreptul atunci cand are nevoie permanenta de incurajare, lauda, complimente si reasigurare, intocmai ca un copil.

Foto luminaimages / Shutterstock

2. O femeie puternica isi doreste un barbat care sa stie sa comunice

Una dintre problemele mai greu de observat sau de acceptat in societate este faptul ca barbatii sunt invatati de mici sa isi reprime anumite emotii, sau cel putin sa nu le arate pentru public pentru ca fac parte din apanajul feminin si, la un barbat, sunt semne de slabiciune.

O astfel de educatie va afecta in mod negativ nu doar barbatul, atunci cand ajunge la maturitate, ci si orice fel de relatie pe care o va avea, de teama ca sentimentele exprimate si comunicate foarte direct pot fi interpretate ca lipsa de masculinitate. Mai mult de atat, o femeie puternica nu isi doreste doar un barbat care sa isi exprime usor si onest dorintele, starile si sentimentele, dar si unul care stie sa le asculte pe ale sale.

3. O femeie puternica isi doreste un barbat cu simtul umorului

Probabil ca nu exista inca un studiu care sa demonstreze ca simtul umorului se mosteneste genetic sau nu insa cu siguranta, oricui ii place sa rada. Problema este ca unii barbati au orgoliul atat de mare incat rad doar la glumele lor care, uneori, nu sunt chiar reusite.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: