Setari Cookie-uri

Cum atragi energia pozitiva a Universului?

6 pasi pentru a chema Binele in viata ta!

3. Nu iti face griji pentru lucrurile pe care nu le poti schimba

Unele adevaruri sunt mai greu de acceptat decat celelalte si primul pas catre liniste este acceptarea lucrurilor pe care nu le poti schimba. Iti poti schimba casa, locul de munca si hainele pe care le porti; poti schimba chiar si perceptia oamenilor despre tine dar nu poti schimba trecutul. Acesta este singurul pe care nu il poti schimba cu adevarat.

4. Nu incerca sa controlezi fiecare aspect al vietii tale.

Poate ca Universul lucreaza deja pentru binele tau iar tu te impotrivesti din toate puterile. Mai simplu spus, din cand in cand, nu gresesti daca te lasi purtat de val. Da-ti voie sa simti tot ce trebuie sa simti, in momentul in care le simti. Nu iti amana si nu incerca sa iti controlezi sentimentele. Lasa-le sa se manifeste la timpul lor si nu incerca sa te impotrivesti.

Citește și:

5. Foloseste mai multe cuvinte pozitive

Bun, frumos, dragoste, compasiune, multumesc, te rog si numeroase astfel de expresii rezoneaza, in mod evident, pozitiv. Prin urmare, atunci cand ai o perioada grea, foloseste mai des toate aceste cuvinte si exprima mai des lucrurile bune pe care le simti. In plus, in afara de faptul ca te vei incarca energetic in mod pozitiv, poti face si altcuiva ziua mai frumoasa. Nu stii niciodata cat de grea a fost ziua unui coleg si cat de mult i-ai inseninat-o atunci cand i-ai spus multumesc, apreciez ajutorul tau.Mai important de atat, zambeste mai des. Asa cum spunea Gabriel Garcia Marquez, nu stii niciodata cine se poate indragosti de zambetul tau.

6. Invata sa te iubesti

De altfel, aceasta este cea mai importanta modalitate de a atrage energia pozitiva a Universului. In ciuda a tot ce se intampla negativ in jurul tau, adu-ti aminte cine esti cu adevarat si invata sa te iubesti tu pe tine, ca sa te poata iubi apoi si cei de langa tine. Acesta este ciclul iubirii in Univers.

Citește și:

Foto interior si prima pagina Zoom Team / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.