Setari Cookie-uri

3 filme pe care trebuie sa le vezi de doua ori ca sa le intelegi

Topul productiilor cinematografice care te vor lasa cu gura cascata!

2. Fight club

Pentru ca tot l-am mentionat mai sus pe Brad Pitt, nicio lista a filmelor complicate nu poate fi complera fara Fight Club, film din 1999 bazat pe romanul omonim de Chuck Palahniuk. Astazi poate parea depasit, desuet, pueril insa cu siguranta trebuie sa isi faca loc pe lista oricarui cinefil, in primul rand datorita finalului sau complet socant.

La prima vedere, filmul spune povestea unui insomniac de birou (interpretat de Edward Norton) care a ajuns la un moment de criza al vietii sale. Slujba lui e rutinara si enervanta, zilele par repetitive la nesfarsit si banii nu ajung niciodata. In mod intamplator, il cunoaste pe Tyler Durden, un comis voiajor uns cu toate alifiile. Cei doi pun la cale un fel de club de lupte ilegale in care pot intra alti oameni ca personajul lui Norton, satui de viata monotonie. Prima regula: nu vorbesti niciodata despre Fight Club.

Citește și:

Treptat, conceptul lor capata amploare si apare cate un astfel de club in toate marile orase. In cele din urma, atunci cand devine limpede cine e cine, privitorul va simti nevoia sa revada filmul de la cap la coada, pentru a putea patrunde mai adanc in nebunia personajului. Intrebarea este care personaj?

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.