Setari Cookie-uri

3 filme pe care trebuie sa le vezi de doua ori ca sa le intelegi

Topul productiilor cinematografice care te vor lasa cu gura cascata!

Vremea rece de toamna este unul dintre motivele pentru a sta in casa si pentru a-ti actualiza lista de filme pe care trebuie sa le vezi macar o data in viata. O buna parte dintre acestea, asa cum vei vedea, au povesti surprinzatoare, scene si mesaje ascunse sau finaluri care, la prima vizionare, nu par foarte clare. Prin urmare, in acest anotimp, te sfatuim sa te „inarmezi” cu popcorn sau o bautura fierbinte si sa dai play unor filme complicate pe care trebuie sa le vezi de doua ori ca sa le intelegi complet.

1. Armata celor 12 maimute - 12 Monkeys

Calatoria in timp este unul dintre subiectele preferate ale regizorilor din toata lumea. In general, filmele care abordeaza aceasta tema fie au scenarii atat de slabe incat razi fara sa vrei si devine incomod de privit, fie sunt atat de complexe incat trebuie sa le vezi de doua ori. Armata celor 12 maimute face parte, din fericire, din a doua categorie.

Citește și:

Nu este singurul film in care Bruce Willis calatoreste in timp (Looper) sau se loveste de fenomene paranormale (The sixth sense), insa este cu siguranta una dintre cele mai bune productii cinematografice in care a jucat.

In acest film, el este James Cole, un barbat care se intoare in timp din anul 20135, atunci cand omenirea a trecut printr-un atac terorist: un virus care a dus la sfarsitul civilizatiei. Scopul calatoriei sale nu este sa schimbe viitorul, dar se poate intoarce in trecut pentru a ajuta la descoperirea unui antidot.

Atunci cand ajunge in vremurile noastre, mai exact in 1996, nu in 1990, asa cum era stabilit, el este internat intr-un spital pentru oamenii cu probleme psihice iar aici il intalneste pe Jeffrey Goines, interpretat de Brad Pitt, un barbat cu o mentalitate fanatica. Treptat, Cole va descoperi ca lucrurile nu sunt ceea ce par si ca fost pus de la inceput pe o pista gresita, lucru care va schimba complet soarta omenirii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.