Setari Cookie-uri

Alfabetul dragostei. Cele mai frumoase citate de iubire dupa Camil Petrescu

Daca n-ai vazut inca o femeie care iubeste, atunci n-ai vazut niciodata o femeie frumoasa.

DESPARTIRE

“Se pot desparti asa usor doi amanti? Un bandaj aplicat prea multe zile pe o rana si se lipeste pe ea de nu-l poti desface decat cu suferinte de neindurat... dar doua suflete care s-au impletit... au crescut apoi laolata?”

DURABILITATE

“O fericire pe care nu o poti gandi durabila, nu e fericire si, fara certitudine, nu poate fi in lume nici adevar, nici frumusete...”

ETERNITATE

“O iubire inseamna sa nu poti gandi contrariul ei... o iubire care nu este eterna, nu este nimic.”

EXCLUSIVITATE

“Fiecare credem ca femeia care ne iubeste are, pastrate pentru noi, anumite gesturi de mangaiere si frumusete, gesturi carora noi le dam un anume inteles si nu e o suferinta crancena sa vedem ca le are si pentru altul.”

FRUMUSETE

“Daca n-ai vazut inca o femeie care iubeste, atunci n-ai vazut niciodata o femeie frumoasa.”

Citește și:

HRANA

“Iubirea noastra se va hrani din greseli si din dureri, asa cum focul se hraneste din tot ceea ce-i sta in cale... Dar iubirea noastra nu va fi pacat, cum focul insusi nu este lemnul putred pe care-l mistuie...”

INSELAT

“Femeia inseala numai pe cel pe care-l iubeste, pe ceilalti ii paraseste pur si simplu.”

INVATARE

“Cum se gandeste, cum se iubeste, cum se sufera nu se poate invata in orele de curs si nici atesta prin certificat de absolvire.”

OBISNUINTA

“De cele mai multe ori te obisnuiesti greu, la inceput, sa-ti placa femeia fara care mai tarziu nu mai poti trai. Iubesti intai din mila, din indatorire, din duiosie, iubesti pentru ca stii ca asta o face fericita, iti repeti ca nu e loial s-o jignesti, sa inseli atata incredere. Pe urma te obisnuiesti cu surasul si vocea ei, asa cum te obisnuiesti cu un peisaj. Si treptat iti trebuieste prezenta ei zilnica. Inabusi in tine mugurii oricaror altor prietenii si iubiri. Toate planurile de viitor ti le faci in functie de nevoile si preferintele ei. Vrei succese ca sa ai surasul ei.”

Citește și:

PERSISTENTA

“O, te-am iubit dintotdeauna si tu n-ai pretuit cum se cuvine dragostea mea, dar vei imbatrani, toate farmecele tale se vor duce si atunci vei gasi, parasita de toti, pe acela care te-a iubit si te va iubi pana la moarte.”

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.