Functiile celor 7 chakre

Functiile celor 7 chakre

Care este rolul chakrelor?

4. Chakra inimii

Fara urma de indoiala, aceasta este una dintre cele mai potente chakre dintre cele sapte. Asa cum era de asteptat, chakr inimii este centrul iubirii, prin care primim si sa daruim acest sentiment. Mai mult de atat, ea este puntea de legatura intre cele trei laturi ale omului, respectiv trup, minte si spirit. In mod evident, atunci cand aceasta chakra este inchisa, apar neplaceri in zona pieptului, insomnii si variatii de tensiune arteriala. In ceea ce priveste dimensiunea emotionala, o chakra a inimii blocata se poate manifesta prin ura si frica, neputinta de a investi emotional si nevoia de izolare.

5. Chakra gatului

Centrul vorbirii joaca un rol foarte important in dezvoltarea si cultivarea relatiilor dintre oameni. Atunci cand chakra gatului nu permite trecerea fluxului de energie pozitiva, ideile exprimate pot fi distorsionate sau formulate gresit, in ciuda intentiilor bune. In general, chakra gatului inchisa se manifesta, din punct de vedere fizic, prin dureri in gat, proble denatare sau neplaceri provocate de glanda tiroida. Din punct de vedere emotional, asa cum spuneam si mai sus, cea mai mare problema a acestei chakre, atunci cand nu este deschisa, are legatura cu transmiterea gresita a sentimentelor, dorintelor si ideilor.

6. Chakra fruntii

Ajna, chakra celui de-al Treilea Ochi, este responsabila cu modul in care privim lumea, atat cu ochi trupesti, cat si cu ochiul spiritual. Pentru o ampla deschidere a acestei chakre, e nevoie de multa credinta, multa speranta si mai ales, incredere in legile Universului. Atunci cand Ajna este inchisa, apar numeroase probleme de sanatate la nivelul fetei si al capului. In acelasi timp, daca chakra celui de-al Treilea Ochi este inchisa, avem probleme de perceptie a oamenilor din jurul nostru, precum si a adevarului, in general. Mai mult de atat, ne paste un sentiment de abandon si de teama in ceea ce priveste viitorul.

Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri