Oamenii care au facut sex cu E.T

Oamenii care au facut sex cu E.T

Top 3 povesti incredibile despre vizitatori intergalactici

Aproape in fiecare cultura a lumii exista o legenda despre oameni care au trait povesti erotice sau pur si simplu de dragoste cu fiinte magice, de la zei (in special in mitologia elena exista cateva povesti picante foarte interesante), la demoni, zane sau spiridusi. Inclusiv in mitologia romaneasca exista legenda Zburatorului, demonul sexual care chinuia tinerele fete nemaritate. De altfel, acesta a fost transpuns in ceea ce astazi este numit unul dintre miturile literaturii romane, respectiv mitul initierii erotice, regasit in Zburatorul, de Ion Heliade Radulescu.

Pandeste, bata-l crucea! si-n somn colea mi-ti vine
Ca brad un flacaiandru, si tras ca prin inel,
Balai, cu parul d-aur! dar slabele lui vine
N-au nici un pic de sange, s-un nas --ca vai de el!

O! biata fetisoara! mi-e mila de Florica
Cum o fi chinuind-o! vezi, d-aia a slabit
Si s-a palit copila! ce bine-a zis bunica:
Sa fuga fata mare de focul de iubit!

Asa descria in poezie vizitele nocturne ale duhului erotic. Desi suntem tentati sa credem ca astazi nimeni nu se gandeste la intalniri erotice cu fiinte supranaturale, lucrurile nu stau chiar asa. Diferenta este ca zeii si demonii au fost inlocuiti de vizitatorii de pe alte planete. Prin urmare, iata cateva dintre povestile oamenilor care sustin ca au facut sex cu E.T. Daca sunt reale sau nu, adevarul este dincolo de noi...


Foto : Life is Life / Shutterstock

1. Sex cu Regina Pisica

Simon Parks este consilier al orasului englez Stakesby si sustine ca a facut sex cu o entitate extraterestra numita Regina Pisica. Ba mai mult de atat, din povestea lor de dragoste a rezultat o fiica, botezata Zarka. El este convins ca primul sa intalnire cu extraterestra a avut loc atunci cand era inca in pantecele mamei lui, iar urmatoarea a avut loc atunci cand avea doar cateva luni. Primul contact sexual cu Regina a avut loc atunci cand Simon avea 6 ani. La peste 2 m inaltime si imbrcata cu o roba purpurie, extraterestra, asa cum ii spune si numele, avea o fata asemenatoare cu a unei feline. Contactele dintre cei doi nu au incetat iar casnicia consilierului e greu pusa la incercare de amanta extraterestra cu care face sex de patru ori pe an.

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri