Setari Cookie-uri

Oamenii care au facut sex cu E.T

Top 3 povesti incredibile despre vizitatori intergalactici

1. Sex cu Regina Pisica

Simon Parks este consilier al orasului englez Stakesby si sustine ca a facut sex cu o entitate extraterestra numita Regina Pisica. Ba mai mult de atat, din povestea lor de dragoste a rezultat o fiica, botezata Zarka. El este convins ca primul sa intalnire cu extraterestra a avut loc atunci cand era inca in pantecele mamei lui, iar urmatoarea a avut loc atunci cand avea doar cateva luni. Primul contact sexual cu Regina a avut loc atunci cand Simon avea 6 ani. La peste 2 m inaltime si imbrcata cu o roba purpurie, extraterestra, asa cum ii spune si numele, avea o fata asemenatoare cu a unei feline. Contactele dintre cei doi nu au incetat iar casnicia consilierului e greu pusa la incercare de amanta extraterestra cu care face sex de patru ori pe an.

2. Sex cu Crescent, mama a peste 50 de pui de extraterestru

Pictorul David Huggins din New Jersey ar fi fost rapit de vizitatorii intergalactici de mai multe ori in viata, insa nimeni nu l-a crezut, nici macar parintii sai. La varsta de 17 ani, dupa cum spune el, si-a pierdut virginitatea cu o extraterestra pe nume Crescent. Acest lucru s-a intamplat pe malul unui lac din Georgia iar Crescent avea o alura destul de umana, insa ca mici diferente neobisnuite.

Citește și:

Avand o peruca pe cap, ochii foarte mari iar fata pala si ascutita, Crescent s-a dezbracat si s-a urcat deasupra lui. De-a lungul anilor, intalnirile erotice dintre pictor si extraterestra s-au repetat iar Huggins este convins acum ca au impreuna mai mult de 50 de copii. Atunci cand a fost rugat sa descrie vaginul unei extratereste, pictorul a spus ca nu e tocmai cald insa ca nu poate oferi o descriere exacta, din cauza faptului ca simturile lui erau amortite.

3. Sex cu extraterestrul blond

Suzanne Brown, desi nu acesta este numele ei adevarat, a avut parte de o poveste cutremuratoare, dupa aparente. Ea si-a cunoscut iubitul extraterestru la frageda varsta de 12 ani. Acesta era scund, cu o inaltime de aproximativ 1,5 m, si cu parul blond, imbracat intr-un costum foarte mulat. Atunci a avut loc si primul contact sexual dintre ei, pe care Brown il descrie drept relaxat si tandru. Mai mult de atat, extraterestrul Myriko a dus-o pe Suzanne pe nava lui, acolo unde femeia a vazut nenumarati bebelusi mici, gri si a caror varsta exacta era greu de determinat.

Citește și:

La maturitate, relatia ei cu Myriko s-a transformat intr-un cosmar. Prin diferite metode de control, acesta a fortat-o sa faca sex cu un vagabond si cu o prostituata. O luna mai tarziu dupa aceasta intamplare sinistra, Suzanne a descoperit ca era gravida insa cand sarcina a ajuns la cateva saptamani, ea s-a trezit intr-o noapte in dureri groaznice. Myriko era in camera ei si a rugat-o sa nu isi faca griji pentru ca a venit doar sa isi ia ce este al lui de drept. Dimineata, femeia s-a trezit intr-o balta de sange iar cateva luni mai tarziu, Myriko s-a intors la ea si a dus-o pe nava extraterestra. Aici o astepta un bebelus asemanator cu cei pe care ii vazuse in trecut si a fost convinsa ca e rodul povestii ei cu extraterestul.

Foto prima pagina Serov / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.