Setari Cookie-uri

Top Filme de vazut de Craciun

Filme de Craciun care te vor face sa razi, te vor tine in suspans, te vor face sa crezi din nou in puterea dragostei si te vor aduce mai aproape de spiritul sarbatorilor.

Ce ar fi Craciunul fara acele momente in care te strangi alaturi de familie, prieteni, partener si te bucuri de momente unice si fumoase, in care timpul pare ca sta in loc si tot ce mai conteaza este clipa de fericire? Va propun o lista cu cele mai frumoase si amuzante filme de vazut Craciunul acesta:

Filme de vazut de Craciun: comedie

1. Four Christmases (De Craciun nu stam acasa)

O comedie interesanta care arunca in joc tema familiei, tratand-o cu amuzament insa intr-un mod cu totul ingenios. Nu te astepta la ceva siropos sau concentrat prea mult pe sarbatoarea in sine. Brad (Vince Vaughn) si Kate (Reese Witherspoon) fac tot posibilul ca in acest an sa nu petreaca sarbatorile impreuna cu familiile lor, insa planurile le sunt date peste cap din pricina vremii. Toate zborurile sunt anulate, iar acestia sunt nevoiti sa petreaca 4 craciunuri intr-o zi, alaturi de parintii divortati si recasatoriti. Nimic anormal pana aici, daca nu am asista la unele dintre cele mai disfunctionale relatii pe care le-am vazut vreodata!

Citește și:

2. Just Friends (Prieteni si atat)

Clasica poveste dintre doi prieteni foarte buni, in care iubirea nu intarzie sa apara. In momentul in care hotaraste sa-i spuna celei mai bune prietene ca o iubeste, Chris (Ryan Reynolds) sufera de o mare deceptie din partea acesteia si de umilire din partea colegilor care il vedeau ca o sursa de amuzament si ridicol. Dupa ani de zile, acesta se intoarce acasa pentru a petrece sarbatorile alaturi de familie. Chris este acum un producator de succes, cuplat cu o cantareata renumita, Samantha Jones (Ana Faris), care are unele probleme psihice. Acasa se va reintalni cu prima lui iubire Jamie Palomino (Amy Smart), iar de aici lucrurile vor lua o intorsatura neasteptata si plina de amuzament.

3. Fred Claus (Fratele lui Mos Craciun)



O comedie deliranta despre fratele lui Mos Craciun care este exact opusul acestuia. Fred Claus a trait toata viata in umbra fratelui sau Nicholas, considerat un sfant si un adevarat model pentru ceilalti. A venit insa momentul ca Fred sa demonstreze ca poate mai mult, atunci cand este nevoit sa zboare la polul Nord pentru a-si ajuta fratele sa salveze Craciunul de un raufacator, expert in planuri macabre si hotarat sa distruga Craciunul pentru totdeauna.

Citește și:

4. The Night Before ( Inainte de Craciun)



O comedie noua de Craciun care aduce la un loc nume cunoscute ale Hollywood-ului, cum ar fi Jospeh Gordon-Levitt, Seth Rogen sau Jillian Bell. Filmul spune povestea lui Ethan, Isaac si Chris, prieteni din copilarie care, ajunsi in pragul maturitatii, hotarasc sa aiba parte de o ultima petrecere nebuna de Craciun. Totul a inceput in ajunul Craciunului, anul 2011, cand Ethan Miller isi pierde parintii intr-un accident de masina, iar cei mai buni prieteni ai sai, Isaac si Chris hotarasc sa inceapa o traditie si sa petreaca in fiecare an Craciunul impreuna. Acum, in 2015, acestia hotarasc sa puna capat traditiei, dar Ethan nu este inca gata sa renunte.

5. Krampus (Krampus. Spaima Craciunului)



O comedie horror, dedicata celor cu umor negru, avand in distributie nume precum Adam Scott, Toni Collette sau David Koechner. Krampus este un demon stravechi al Craciunului care ii pedepseste pe toti cei care nu cred in spiritul sarbatorilor. Tanarul Max (Emjay Anthony) nu se mai bucura de venirea Craciunului deoarece este prea ocupat sa asiste la certurile aprige din famila sa disfunctionala. Pierderea credintei, atat a sa, cat si a familiei sale va dezlantui furia lui Krampus si toate simbolurile de Craciun vor prinde viata si ii vor chinui, invrajbindu-i unul impotriva celuilalt. Vor reusi oare sa faca fata acestei lupte?

Citește și:

Filme de vazut de Craciun: romantice

1. New Year’s Eve (De anul Nou)



Filmul intruneste o distributie de exceptie, cu personaje interpretate de Ashton Kutcher, Halle Berry, Jessica Biel, Sarah Jessica Parker, Zac Efron, Jon Bon Jovi sau Hilary Swank. Personajele si povestile acestora sunt urmarite pe o perioada scurta dar foarte importanta, mai exact ultima zi a anului. Fiecare luptand cu propriile sperante, dorinte, rezolutii si probleme in dragoste.

2. Serendipity (Noroc in dragoste)



Ce se intampla atunci cand lasi soarta sa decida in locul tau? Jonathan (John Cusack) o intalneste pe Sara (Kate Beckinsale) in timpul sezonului de Craciun, cand amandoi incearca sa cumpere aceeasi pereche de manusi. Cei doi se simt imediat atrasi unul fata de celalalt, singura problema fiind ca ambii se afla deja intr-o relatie. Ei hotarasc sa lase totul in voia destinului crezand ca daca le va fi dat se vor reintalni. Jonathan isi scrie numele si telefonul pe o bacnota de 5 dolari pe care o da pe inghetata, iar Sara face la fel pe o copie a romanului “Dragoste in vremea holerei” de Gabriel Garcia Marquez. Cativa ani mai tarziu vietile lor se schimba radical.

Citește și:

3. The Holiday (Vacanta)



Filmul are o idee absolut interesanta, mai exact spune povestea a doua femei care, plictisite de ce le ofera viata, hotarasc sa faca o schimbare radicala. In perioada sarbatorilor fiecare va locui in casa celeilalte, iar schimbarea va fi una majora intrucat una locuieste in Anglia, iar cealalta in America. Din distributie fac parte: Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law si Jack Black.

4. New in Town (Nou venita in oras)



Una dintre acele comedii romantice care chiar te fac sa razi cu gura pana la urechi si te tin in suspans. Filmul spune povestea lui Lucy Hill (Renee Zelweger) o tanara aflata in plina ascensiune profesionala, care se vede nevoita sa faca fata unei provocari neasteptate si deloc usoara. Pentru aceasta, trebuie sa renunte pentru o perioada la viata ei confortabila si luxoasa din Miami si sa plece in Minnesota pentru a supraveghea restrucurarea unei fabrici. Desi pare simplu la inceput, lucrurile se vor dovedi extrem de complicate, iar Lucy nu se confrunta doar cu primirea rece si sarcastica a localnicilor, dar si cu ostilitatea mediului inconjurator. Pe langa toate acestea dragostea reuseste cumva sa-si faca loc, bineinteles intr-un mod cu totul inedit.

Citește și:

5. A princess for Christmas (Craciunul la Castel)



O poveste romantica si plina de magie, care ne face sa ne gandim la cat de mult conteaza sa lupti pentru ce iti doresti si ca indiferent cat de multe obstacole ai intampina nu trebuie sa-ti pierzi speranta si increderea in tine. Jules Daly (Katie McGrath) este o tanara din Buffalo care se vede nevoita sa aiba grija de nepotii ei, dupa ce sora si cumnatul mor intr-un accident de masina. Rmasa fara slujba si fara venit, rolul de mama o va pune intr-o mare dificultate. Tocmai cand lucrurile pareau din ce in ce mai negre, la usa ei bate majordomul Ducelui de Castleberry, socrul surorii sale, care o va invita la castelul acestuia in Europa. Aici il cunoaste pe duce, un batran ursuz care uraste sarbatorile si pe fiul mai mic al acestuia, tanarul print de Castleberry.

Foto prima pagina: Alina G, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.