Setari Cookie-uri

21 de mantre care aduc iubirea in viata ta

Puterea magica a cuvintelor cu energie pozitiva.

Cuvantul mantra isi are originea in una dintre primele limbi scrise, respectiv din sanscrita. Din punct de vedere etimologic, mantra provine din cuvant man- a gandi, si tra – ustensila, unealta. Practic mantra este acel gand transformat in unealta care poate schimba vieti.

Mantrele pot fi silabe, cuvinte sau fraze cu o profunda incarcatura spiritula si cu o vibratie energetica pozitiva care, prin repetare, au efecte benefice in toate planurile vietii. Cea mai importanta mantra este OM, sunetul pe care hindusii il considera primordial si este mantra care actioneaza pe cel mai inalt plan spiritual.

O alta mantra aproape la fel de importanta este Om mani padme hum, care s-ar traduce prin „bijuteria din floare de lotus”. Prima parte a acesteia, respectiv Om, reprezinta spiritul pur si inaltat al omului. Mani, bijuteria, reprezinta dragostea, compasiunea si altruismul iar padme, lotusul, reprezinta intelepciunea.

Citește și:

Cea de-a treia mantra importanta este Kama deva Gayatri (Om Kama devaya vidmahe pushpabanya dheemahi tanno ananga prachodaya), care inseamna „Il contemplu pe Kama, Zeu al Iubirii, a carui putere ne conduce vietile”. O astfel de mantra poate schimba vieti insa cu siguranta acest lucru nu se va intampla de azi pe maine, ci necesita rabdare. In acelasi timp, Kama deva Gayatri poate fi folosita pentru a pastra mereu proaspata o iubire deja existenta, si pentru a aduce fericirea in cuplu.

Mantrele nu necesita neaparat o pozitie de yoga sau un ritual anume. De fapt, anumite fraze incarcate negativ pot deveni mantre fara sa ne dam seama insa efectele lor pot fi devastatoare. Nimeni nu ma iubeste. Nu imi voi gai niciodata jumatatea. Voi ramane singura. Toate acestea sunt ganduri pe care le-a avut fiecare dintre noi la un moment dat si trebuie sa scapam de ele prin mantrele benefice.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.