Un adevarat deliciu culinar bogat in vitamine si minerale!
Salata cu ton RIO Mare, fasole si morcovi
Ingrediente pentru 4 persoane
- 320 g ton RIO Mare in ulei de masline
- 200 g salata
- 200 g fasole verde
- 2 morcovi
- 1 ceapa rosie mica
- 2 linguri seminte de mustar
- 1 lingura miere
- 1 lingura otet
- ulei extravirgin de masline
- sare
Modalitate de preparare
1. Curatati fasolea verde si fierbeti-o in apa sarata timp de 20 minute.
2. Macinati usor semintele de mustar si amestecati cu otetul, mierea, un pic de sare si ulei pentru a forma dressingul.
3. Curatati morcovii si taiati-i in feliute.
4. Tocati ceapa, scurgeti tonul RIO Mare de ulei, scurgeti fasolea.
5. Combinati toate ingredientele intr-un bol, turnati deasupra dressingul si amestecati usor.
Serviti imediat.
Pentru mai multe informatii despre produsele RIO Mare si retete, accesati site-ul www.riomare.ro