Setari Cookie-uri

5 pasi pentru echilibrarea karmei

Afla cum poti sa iti cureti karma!

Cu siguranta fiecare dintre noi a incercat macar o data in viata o dieta sau un regim de detoxifiere prin diferite metode. Siropul de aratr, cura cu citrice, curele exclusiv lichide sunt doar cateva dintre metodele testate de oameni, unele mai putin eficiente decat altele. In timp ce ne concentram asupra trupului, uitam uneori cat de importanta este si curatirea spiritului.

Atat timp cat intr-unul dintre aceste doua componente ale fiecaruia dintre noi energia, indiferent de natura ei, nu poate circula asa cum trebuie, pot aparea nu doar probleme fizice de sanatate, ci si neplacute situatii spirituale. Tocmai de aceea, este necesar sa ne curatam nu doar trupeste, ci si spiritual.

Karma, in esenta, inseamna ca tot ceea ce faci, bun si rau in egala masura, se va intoarce la tine intr-o viata viitoare sau chiar in aceasta existenta. Prin urmare, este important sa traim in armonie cu toate fiintele din jurul nostru. O karma curata, echilibrata aduce cu sine impacarea si fericirea. Acest lucru nu inseamna neaparat ca atunci cand faci un lucru rau, imediat ceva rau se poate intoarce la tine. Nu e vorba doar de cauza si efect. Karma, mai degraba, este suma tuturor actiunilor tale si a energiei pe care o transmiti in univers. Iata, deci, cateva metode prin care iti poti curata karma.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.