Setari Cookie-uri

Suflete pereche: V-ati iubit si in alta viata?

6 semne care arata ca sunteti sortiti unul altuia

Una dintre cele mai importante insemnari despre suflete pereche apare in operele lui Platon. Candva, fiintele muritoare avea patru maini, patru picioare, doua fete si doua genuri. Partea barbateasca a oamenilor era formata din fiii soarelui si cea femeiasca era formata din fiicele lunii. Intre ei domnea dragostea si rmonia insa zeii se temeau de aceste fiinte perfecte. Intai, Zeus a vrut sa ii loveasca pe toti cu fulgerul lui insa astfel, olimpienii ar fi ramas fara adulatori.

Focurile sacre ridicate in cinstea lor s-ar fi stins, ofrandele ar fi pierit pe campuri si uleiurile aromate nu ar mai fi fost aprinse niciodata. Drept pentru care regele zeilor a decis sa separe aceste fiite in doua, fiecare cu cate un chip, un sex, doua maini si doua picioare. Induiosat de suferinta lor, Zeus le-a harazit sa isi petreaca toata viata fiecare in cautarea jumatatii sale. Se spune ca atunci cand se gasesc, fiecare va simti faptul ca sta fata in fata cu sufletul sau pereche.

Citește și:

O alta legenda spune ca sufletele pereche se intalnesc intotdeauna si in alte vieti, iar relatia din actuala existenta poate oferi indicii importante asupra acestui aspect. E important de mentionat faptul ca sufletele pereche pot imbraca o sumedenie de forme, doar pentru a fi alaturi de jumatatile lor. Prin urmare, intr-o alta existenta, e foarte posibil ca intre voi sa fi existat o relatie de prietenie sau chiar un grad de rudenie. Astrologia karmica poate fi o buna modalitate de a afla ce legatura ati avut intr-o alta viata, daca acest lucru s-a intamplat insa pana acolo, exista modalitati si indiciimai simple prin care puteti afla daca v-ati iubit si intr-o viata anterioara.

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.