Setari Cookie-uri

Suflete pereche: V-ati iubit si in alta viata?

6 semne care arata ca sunteti sortiti unul altuia

Foto MNStudio/ Shutterstock

1. Intre sufletele pereche, se formeaza o conexiune imediata.

In momentul in care doua suflete pereche ajung fata in fata, legatura dintre acestea se va face instant, in ciuda faptului ca persoanele respective se vad pentru prima data. Conversatia decurge lejer, fara stanjeneala tipica unei discutii o persoana necunoscuta.

2. Sentimentele sunt foarte clare

De multe ori, atunci cand cunosti o persoana noua, ai nevoie de o anumita perioada de timp pentri a decide daca iti face placere cu adevarat sau nu compania acesteia. In cazul sufletelor pereche, nu va exista urma de indoiala si cei doi se vor simti minunat impreuna.

3. Fluturii din stomac sunt inlocuiti de siguranta.

Desigur, tuturor ne place senzatia de indragostire care se manifesta prin fluturasii din stomac insa acestia sunt provocati intr-o masura importanta de anticipatie si de necunoscut. In acelasi timp, sufletele pereche se cunosc si se recunosc. Prin urmare, nu exista teama, nervozitate sau agitatie. Nu este exclus ca aceste sentimente sa se manifeste totusi insa la o analiza mai atenta a emotiilor, sub acestea se poate ascunde un val de liniste si siguranta greu de explicat.

Citește și:

4. Sentimente de deja vu

Cei mai multi dintre noi traiesc astfel de senzatii de-a lungul vietii insa in cazul sufletelor pereche, desi nu se manifesta in acelasi timp, senzatiile acestea pot fi franturi de amintiri ale vietilor sau vietii impreuna, sub alte forme.

5. Stiti lucruri despre celalalt pe care nu vi le puteti explica.

Gusturile fiecaruia dintre noi sunt, deisgur, relative insa in cazul sufletelor pereche, cei doi nu doar ca intuiesc foarte bine preferintele celuilalt, ci le pot ghici de la prima vedere. Acestea pot varia de la dragostea pentru un anumit stil muzical sau preferinta pentru un anumit fel de mancare.

6. Momentele intime sunt lipsite de sfiala.

Prima noapte de dragoste alaturi de un partener nou poate fi presarata cu mici esecuri, cel putin pana cand cei doi ajung sa se cunoasca ceva mai bine. Atunci cand doua suflete pereche se intalnesc, acest tip de stanjeneala intima nu se intampla si lucrurile decurg parca dupa indicatiile unui scenariu bine pus la punct, cunoscut de ambii parteneri.

Citește și:

Foto prima pagina Majdanski / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.