Setari Cookie-uri

Urari si mesaje de la multi ani pentru cea mai buna prietena

Pentru ca ea este persoana care te cunoaste cel mai bine, ea este prima careia simti sa-i povestesti toate nimicurile si pentru ca ea a fost alaturi de tine in toate momentele, arata-i cat este de importanta pentru tine si trimite-i un mesaj special din lista noastra cu urari de la multi ani pentru cea mai buna prietena.

Mesaje de la multi ani pentru cea mai buna prietena

11. Intr-o zi mi-am pus o dorinta, aceea de a avea o prietena adevarata care sa fie alaturi de mine si cand imi este bine si cand sunt in cele mai grele momente. Dorinta mea s-a transformat in realitate atunci cand ne-am intalnit. Un sincer si plin de iubire La Multi Ani!

12. La multi ani prietena mea draga! Iti doresc o zi la fel de extraordinara ca tine.

Citeste si Mesaje frumoase pentru cea mai buna prietena.

13. Fie ca visele tale sa te duca in locuri incredibile asa cum ti-ai dorit intotdeauna. La Multi Ani!

14. Sunt foarte fericita ca am o prietena asa cum esti tu si ca am impartasit momente amuzante, clipe frumoase si lacrimi totodata. Iti doresc o zi minunata! La Multi Ani!

15. Sper sa nu uiti niciodata ca eu voi fi langa tine indiferent de situatie si chiar daca se spune ca e greu sa ai o prietenie adevarata, noi suntem cel mai bun exemplu. La Multi Ani!



16. Prietenia nu este scrisa pe o bucata de hartie, deoarece aceasta poate fi rupta. Nu este scrisa pe o stanca, deoarece chiar si aceasta poate fi sparta. Adevarata prietenie este scrisa in inima si ramane acolo pentru totdeauna. La Multi Ani draga mea prietena!

17. Astazi este inceputul a ceva minunat: un alt an plin de nebunii si momente frumoase alturi de tine. La Multi Ani extraordinari!

18. Toate lucrurile in viata se intampla cu un motiv, iar eu cred ca ne-am intalnit tocmai pentru a fi cele mai bune prietene! La Multi Ani si sa ai parte de tot ce iti doresti tu mai mult!

19. Fie ca visele tale cele mai profunde si mai salbatice sa devina realitate astazi, iar eu voi fi alaturi de tine sa te ajut sa le indeplinesti! La Multi Ani!

20. Poate ca nu o spun foarte des, dar vreau sa stii ca apreciez enorm de mult prietenia noastra, iar alaturi de tine viata mea a devenit mult mai frumoasa si mai palpitanta! Iti doresc multa fericire si dragoste. La Multi Ani!

Citește și:

Foto prima pagina: Sebastian Gauert, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.