Setari Cookie-uri

Mesaje de iubire: cateva cuvinte deosebite pentru indragostiti

Lasa-te inspirat de aceste cateva mesaje de iubire pentru a-i spune sufletului tau pereche cat de multi il iubesti.

Mesajele de iubire aduc si mai multa bucurie in inima persoanei iubite care cu siguranta apreciaza efortul tau de a-ti exprima sentimentele in cel mai frumos mod. Trimite-i jumatatii tale cateva mesaje romantice care scot in evidenta latura ta sensibila.

Mesaje de iubire pentru ea

mesaje de iubire

Lee_seonghak, Pixabay.com

1. Cand sunt cu tine se intampla ceva ciudat dar frumos: liniile orizontului care ne separa incep sa dispara incet, lumea incepe a exista pentru a ne face fericiti doar pe noi, totul in jurul nostru se cufunda in muzica ce da glas iubirii noastre, o muzica pe care numai noi o auzim. Si atunci incepem sa dansam, lasandu-ne purtati de aceasta melodie a inimii.

2. Ador fiecare lucru la tine, fiecare privire, fiecare soapta dar si fiecare slabiciune. Te vreau alaturi pentru tot restul vietii noastre; nimic nu m-ar face mai fericit decat sa vad in fiecare zi dragostea pe chipul tau.

Citește și:

3. Oare ce taina se ascunde dincolo de privirea ta plina de dragoste? Ma intreb cum de este posibil sa ma iubesti atat de mult si apoi imi zic ca imi voi da silinta toata viata sa te fac sa iti pastrezi acea sclipire in ochii tai blanzi.

4. Am nevoie de tine, dar nu ca sa ai grija de mine, ca sa ma faci fericit, ca sa imi alini durerea. Am nevoie de iubirea ta pentru ca prin ea traiesc; respir ca sa iti ofer tot ce nu ai avut pana sa ma intalnesti. Zambetul tau imi este de ajuns.

5. Exista un million de semne mici care puse cap la cap nu fac decat sa arate faptul ca suntem facuti unul pentru celalalt.

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.