Setari Cookie-uri

Mesaje de iubire: cateva cuvinte deosebite pentru indragostiti

Lasa-te inspirat de aceste cateva mesaje de iubire pentru a-i spune sufletului tau pereche cat de multi il iubesti.

Mesaje de iubire pentru el

mesaje de iubire

Editorcac, Pixabay.com

6. Mi-e dor de tine de fiecare data cand esti plecat dar in acelasi timp simt o caldura in inima pentru ca in sufletul meu tu imi esti si vei fi mereu aproape.

7. Ai dat culoare visurilor mele care se ascundeau in sufletul meu fara ca eu sa am cea mai vaga idee. Iti multumesc, scumpul meu!

8. Nu stiam ca drumul vietii poate lua o asemenea intorsatura in momentul in care te-am intalnit pe tine. Aceea a fost clipa in care am invatat sa traiesc cu adevarat.

9. Chiar daca nu mi-ai cerut niciodata sa ma schimb, sa fiu o persoana mai buna pentru tine, chiar daca m-ai acceptat asa cum sunt, am simtit ca trebuie sa devin cea mai buna versiune a mea. Dragostea ta m-a motivat sa-mi depasesc limitele, sa trec dincolo de ceea ce ma tinea in loc, sa ma regasesc in sufletul tau.

10. Viata este presarata cu mici semne care duc la iubiri mari. Ca sa te gasesc m-am lasat calauzita de speranta si de dragostea pe care ti-o purtam inainte de a te cunoaste.

Citește și:

11. Cand m-am indragostit de tine am stiut ca nu te voi putea uita niciodata. Anii au trecut si eu inca mai simt acei fiori cand ma gandesc la prima noastra intalnire.

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.