Setari Cookie-uri

Cele mai celebre declaratii de dragoste din toate timpurile

Aceste declaratii de dragoste au devenit faimoase datorita faptului ca surprind sentimentul inaltator al unei iubiri implinite prin cateva cuvinte simple dar incarcate de speranta indragostitului care asteapta cu nerabdare sarutul persoanei iubite.

Declaratii de dragoste celebre

Jean Paul Sartre catre Simone de Beauvoir

"Am vrut sa cuceresc fericirea si sa o astern la picioarele tale, asa cum faceau cuceritorii in epoca Regelui Soare (Louis XIV). Si apoi, obosit de toata galagia, m-am dus intotdeauna la culcare si am amanat. (…) In noaptea aceasta te iubesc intr-un mod pe care nu l-ai stiut niciodata la mine: nu sunt nici obosit din cauza calatoriilor, nici infasurat in dorinta de-a-ti simti prezenta. Imi perfectionez dragostea pentru tine si o reintegrez ca un element ce face parte din mine."

Brad Pitt catre Angelina Jolie

"Dupa toate lucrurile, aveam langa mine cea mai frumoasa femeie de pe pamant. Ea este ideala pentru mai mult decat jumatate din toti barbatii si femeile din lume, iar eu eram singurul caruia ii era permis sa doarma alaturi de ea si sa o imbratiseze.(…)Am inceput sa ii cumpar flori, sa o sarut tot mai des, sa ii fac complimente. Am surprins-o si am multumit-o in fiecare minut. I-am luat numeroase cadouri si am inceput sa traiesc doar pentru ea."

Citește și:

James Joyce catre Nora Barnacle

"Tocmai am realizat. Am ajuns acasa la unsprezece si jumatate. De atunci stau ca un prost pe scaun fara sa pot face nimic. Aud doar vocea ta. Te aud cum imi spui "dragule". Am jignit doua persoane astazi. Vorbeau cu mine, dar eu nu ii auzeam, nu ma interesau, pentru ca eu voiam sa aud vocea ta, nu pe a lor."

declaratii de dragoste

Foto: ArtsyBee, Pixabay.com

Victor Hugo catre Adele Foucher

"Cand doua suflete, care se doresc unul pe celalalt, oricat de departe se aflau unul de celalalt se gasesc in sfarsit… o unire puternica si pura la fel ca sufletul insasi incepe pe pamant si continua pentru totdeauna in ceruri (…)Asta este dragostea ce tu mi-o inspiri."

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.