Setari Cookie-uri

Cele mai celebre declaratii de dragoste din toate timpurile

Aceste declaratii de dragoste au devenit faimoase datorita faptului ca surprind sentimentul inaltator al unei iubiri implinite prin cateva cuvinte simple dar incarcate de speranta indragostitului care asteapta cu nerabdare sarutul persoanei iubite.

Declaratii si scene de dragoste din filme

Mandrie si prejudecata (2005)

Un film emotionant despre doi indragostiti din secolul 19 care trec dincolo de clasele sociale diferite din care provin, renuntand astfel la prejudecati pentru a putea da glas iubirii lor. Probabil este una dintre cele mai bune variante ecranizate ale romanului lui Jane Austen.

Vrei sa te insori cu mine? (2009)

Acest film surprinde povestea de dragoste a lui Margaret, un editor faimos care declara ca este logodita cu asistentul ei, Andrew, pentru a nu fi repatriata in Canada. Bineinteles, la inceput acesta nu are nici cea mai mica idee de planul ei iar in momentul in care afla este de acord, impunand insa cateva conditii.

Jurnalul (2004)

“Jurnalul” te lasa pur si simplu fara cuvinte. Se poate spune ca cei care au simtit fiorii primei iubiri vor intelege prin ce trec cei doi indragostiti. Noah si Allie au fost despartiti de parintii ei din cauza faptului ca familia tanarului nu era pe masura asteptarilor acestora.

Citește și:

10 lucruri nu-mi plac la tine (1999)

Aceasta nu este inca una dintre acele comedii siropoase despre adolescenti la care sa adormi linistit. Cu siguranta ca sfarsitul este previzibil insa modul in care Kat se indragosteste de Patrick este plin de momente amuzante si romantice.

Ca in rai (2005)

In urma unui accident Elizabeth ramane prinsa intre pamant si rai. Cum va ajunge aceasta sa il iubeasca pe David, arhitectul care s-a mutat in apartamentul ei dupa moartea sa si ce se va alege de povestea lor de iubire?

Din prea multa dragoste (2005)

Desi nu pare a fi destul de evident, legatura dintre Oliver si Emily este atat de puternica incat persista in ciuda anilor care trec si a distantei care ii separa. Daca la inceput tinerii considerau ca nu se potrivesc, soarta i-a adus din nou pe aceeasi cale, facandu-i sa se intrebe daca merita sa dea o sansa relatiei lor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.