Setari Cookie-uri

Cele mai celebre declaratii de dragoste din toate timpurile

Aceste declaratii de dragoste au devenit faimoase datorita faptului ca surprind sentimentul inaltator al unei iubiri implinite prin cateva cuvinte simple dar incarcate de speranta indragostitului care asteapta cu nerabdare sarutul persoanei iubite.

Lucian Blaga catre Cornelia Brediceanu

"Daca tu esti a mea, daca tu iti daruiesti eul tau-mie, atunci si eu o sa-ti daruiesc tie si tuturor celorlalti lucruri frumoase, unice in felul lor...Altfel, crede-ma, as inchide buzele si as tacea viata intreaga, caci nu ar putea vorbi cineva, daca te-a pierdut. As tacea retras in mine, si nimeni n-ar sti dupa moartea mea, ca am trait. Un singur izvor am pentru tot ceea ce fac: Tu!"

John Keats catre Fanny Brawe

"Draga mea, [...] dimineata este cel mai potrivit moment sa ii scriu unei fete frumoase ca tine pe care o iubesc atat de mult. Nu pot exista fara tine - Uit de orice lucru cu exceptia dorintei de a te vedea din nou - viata mea pare sa se opreasca aici - nu vad mai departe. M-ai cuprins intru totul."

Will Smith catre Jada Pinckett-Smith

"Ti-am cantat La multi ani de 20 de ori si ti-am cumparat 19 cadouri (intr-un singur an am fost prins pe picior gresit). Te-am vazut sufland in 693 de lumanari (737 dupa aceasta seara). Ti-am spus “te iubesc” de cel putin 8.285 de ori. Si din cele 3,96 miliarde de femei de pe aceasta planeta, doar cu tine vreau sa-mi petrec tot restul vietii. La multi ani, dragostea mea!"

Citește și:

declaratii de dragoste

Foto: Pinkzebra, Pixabay.com

Honore de Balzac catre Evelina Hanska

"Sunt aproape nebun dupa tine, atat de nebun pe cat poate fi un indragostit: nu pot scrie impreuna nici doua idei care sa nu te contina pe tine intre ele. Nu ma mai pot gandi la nimic altceva in afara de tine. In ciuda vointei mele imaginatia imi zboara mereu la tine. Te mangai, te sarut, iti soptesc, o mie de idei amoroase despre tine ma coplesesc in fiecare clipa. Cat despre inima mea, acolo vei fi mereu – numai tu."

Emil Cioran catre Friedgard Thoma

"Va mai amintiti de plimbarea atat de apropiata pe marginea lacului? Din cauza frigului, azi-dimineata nu era aproape nimeni acolo. Doar eu cu lacrimile mele. Niciodata in viata nu am varsat atat de multe, fara cea mai mica posibilitate de a rade. Nu inteleg ce caut pe lumea asta in care fericirea ma face si mai nefericit decat nefericirea. Pentru mine ati devenit atat de importanta incat ma intreb cum va sfarsi intalnirea noastra. As vrea sa evadez cu dumneavoastra intr-o insula parasita si sa plang toata ziua."

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.