Setari Cookie-uri

Semnificatia numerologica a numelui tau

Ce spune numele pe care il porti despre destinul tau?

Sa presupunem ca numele tau este ANA MARIA ION. Pentru a afla semnificatia numerologica, aduna corespondentele in numere ale literelor care iti formeaza numele astfel:
A=1, N= 5, A=1 -> 1+5+1 = 7
M=4, A=1, R=9, I=9, A=1 -> 4+1+9+9+1 = 24 -> 2+4=6
I=9, 0=6, N=5 -> 9+6+5= 20 -> 2+0=2
7+6+2 = 15 -> 1+5= 6
Prin urmare, vibratia numerologica a numelui Ana Maria Ion este 6.

Descopera numerologia numelui tau

Numarul 1 in numerologie

Cu siguranta persoanele care au aceasta vibratie numerologica exprimata in numele pe care le poarta sunt meniti sa ajunga mari conducatori. Au capacitate de analiza si o putere interioara greu de intrecut, motiv pentru care nu doar ca isi ating intotdeauna scopurile, dar sunt si de mare ajutor oamenilor din jur. Nu sunt genul de persoana care sa preia responsabilitatile altora, ci mai degraba ii indruma pe acestia catre solutia optima. Desi nu intentioneaza sa faca acest lucru, se intampla destul de des ca dragostea sa treaca pentru ei pe planul secund. Tocmai de aceea, partenerii ideali pentru ei sunt persoane a caror vibratie numerologica este doi, mult mai deschisi catre compromisuri si cooperare. Au foarte multa dragoste de oferit insa pare ca uneori, pur si simplu nu au timp pentru asta si pot rata sanse de a-si gasi fericire.

Citește și:

Numarul 2 in numerologie

Asa cum spuneam mai sus, cei care au aceasta vibratie numerologica sunt oameni comunicativi, cooperanti si plini de grija pentru cei din jur. Daca toti oamenii ar fi o mare familie, cei cu numarul 2 in nume ar fi mamele. Au inimi tandre, calde si o putere nemarginita de a iubi si de a ierta. Acest lucru nu inseamna ca sunt dispusi sa accepte orice si sa faca sacrificii in van. Ei stiu exact cat pretuiesc si isi vor acorda dragostea si increderea doar acelor oameni care le pot recunoaste valoarea. Nimic nu este mai important pentru ei decat iubirea adevarata si nu isi vor pierde timpuri cu flirturi si aventuri. Desi isi doresc sa fie iubiti cu ardoare, nu se vor multumi cu dragoste cu portia. Pentru ei, intotdeauna va fi totul sau nimic.

Numarul 3 in numerologie

Oamenii care au aceasta corespondenta numerologica a numelui au cate un talent artistic foarte bine dezvoltat, fie in domeniul comunicarii, fie in artele vizuale sau dramaturigie. Pictori, scriitori, regizori, compozitori, cantareti sau makeup artisti si hair stilisti se numara printre ei. Au imaginatii bogate, sunt prietenosi si sociabili insa nu spun intotdeauna ce gandesc. Acest lucru nu se intampla din cauza faptului ca sunt ipocriti, ci mai degraba pentru ca le este teama sa nu ii raneasca pe ceilalti daca sunt prea sinceri sau prea directi. Acest paradox este cea mai mare piedica in dezvoltarea lor si trebuie sa o depaseasca pentru ca menirea acestor oameni este sa comunice, sa isi imparta darurile cu cei din jur. Desi au aceasta latura artistica, sunt foarte bine ancorati in realitate insa poseda intotdeauna un dram de optimism care le infrumuseteaza atat vietile lor, cat si pe ale celor din jur.

Citește și:

Numarul 4 in numerologie

Persoanele care poarta numele cu vibratia numerologica 4 sunt un amestec foarte interesant intre talente organizatorice de exceptie si visatori fara pereche. Sunt ingeniosi in actiunile lor, au idei inedite si gasesc intotdeauna modalitatea de a le pune in practica. Se achita intotdeauna de responsabilitati insa, in acelasi timp, acest lucru inseamna ca nu lasa nicio datorie neplatita si se pot razbuna crunt atunci cand se simt nedreptatiti. In dragoste sunt foarte loiali partenerilor insa vor simti in permanenta nevoia de a-si testa limitele, de a explora si de a incerca lucruri noi, motiv pentru care vor avea nevoie de persoane care sa aiba acelasi spirit de aventura ca ei si carora nu le este teama de noutate.

Numarul 5 in numerologie

Cei care au numele strans legate de vibratia lui 5 sunt, pe scurt, oameni care vor realiza tot ce isi propun in viata. Desi au o timiditate naturala incantatoare, ei o depasesc iar singura expresia vizibila social a acestei trasaturi va fi o anumia demnitate a comportamentului si poate o usoara retinere fata de persoanele noi. Se adapteaza foarte usor in orice situatie si au o evolutie uimitoare pentru cei din jur. Invata rapid si cu placere, motiv pentru care pot activa cu succes in orice domeniu. Stiu cum sa isi prezinte ideile si sa isi atraga aprobarea sefilor, fara sa apeleze la tertirpuri. In acelasi timp, atunci cand ajung in pozitii de conducere, sunt foarte corecti cu subalternii lor. In dragoste, au nevoie de parteneri la fel de liberi si de independenti ca ei, altfel se vor simti legati si nu isi vor gasi fericirea.

Citește și:

Numarul 6 in numerologie

Oamenii al caror nume rezoneaza cu numarul 6 au o profunda intelegere asupra lumii, precum si a valorii unei promisiuni facute. Sunt persoane echilibrate, pline de caldura sufleteasca si foarte responsabile. Nu au neaparat talente de conducatori. In schimb, sunt stalpi valorosi si de neinlocuit atat in familie, cat si in comunitatea din care fac parte. Pun foarte mult pret pe prieteni pe care ii considera deseori parte din familie insa acestia sunt foarte putini la numar, tocmai pentru ca sunt extraordinari de selectivi. In jurul lor, au nevoie de persoane cu acelasi simt acut al responsabilitatii si al onoarei. Indiferent de natura relatiei pe care o au cu cei din jur, sunt persoane foarte oneste si spun intotdeauna ce gandesc. In ceea ce priveste defectele lor, se poate spune despre ei ca au uneori idei fixe si au asteptari prea inalte.

Citește și:

Numarul 7 in numerologie

7 este un numar sacru iar acest lucru va lasa o amprenta puternica asupra acelor persoane care poarta aceasta vibratie numerologica in numele primite la nastere. 7 este numarul persoanelor analitice, usor retrase, care traiesc totusi intr-o conexiune profunda cu universul. Sunt foarte sensibile la vibratii energetice, motiv pentru care pot fi medici sau vindecatori. In acelasi timp, au o perspectiva destul de optimista asupra vietii si foarte multa incredere in fortele lor. Tocmai de aceea, pare ca in vocabularele lor nu exista sintagma „nu pot”. Ei pot si isi vor atinge toate scopurile propuse, fara sa isi stirbeasca demnitatea sau sa incalce principiile morale solide din sufletele lor. In dragoste sunt foarte loiali si foarte intelegatori insa nu vor ierta niciodata infidelitatea.

Citește și:

Numarul 8 in numerologie

Cei care auprimit la nastere nume guvernate de vibratia lui 8 sunt manageri excelenti. Sunt organizatori innascuti si nu isi pierd niciodata cumpatul, indiferent cat de imposibila sau tensionata este o anumita situatie. Mai mult de atat, ei nu pierd niciodata timpul cu lamentarile, ci cauta si gasesc intotdeauna soltuii pentru orice problema. Comunica fara probleme si se impun foarte usor, motiv pentru care pot ajunge foarte usor in pozitii de conducere. Familia, prietenii si colegii stiu ca se pot baza intotdeauna pe ei si nu dau niciodata inapoi in fata greutatilor. Sunt plini de energie, au multa initiativa si stiu cum sa isi puna ideile in practica. In dragoste pot fi usor intimidati, motiv pentru care isi vor cauta parteneri cu aceeasi forta interioara.

Numarul 9 in numerologie

Calzi si plini de compasiune, ei isi vor dedica timpul, talentele si puterile pentru a le imbunatati vietile celor din jur. Sunt foarte sensibili si foarte emotivi, motiv pentru care pot avea probleme de comunicare si de exprimare. Pentru a-si explora pe deplin potentialul, ei trebuie sa isi depaseasca timiditatea nativa si sa aiba mai multa incredere in ei. O parte dintre ei stiu cum sa faca acest lucru si vor descoperi ca au o ambitie puternica si sunt foarte determinati iar acest lucru ii poate ajuta enorm in viata profesionala. Desi se pot bucura de foarte mult succes, ei vor continua sa ii ajute pe cei din jur. In ceea ce priveste dragostea, trebuie sa isi aleaga cu multa grija partenerii pentru ca sunt mai sensibili decat ceilalti oameni si vor resimti mai dur orice lovitura. In ciuda piedicilor pe care le vor intampina, oamenii guvernati de 9 nu isi pierd niciodata speranta si isi vor gasi sufletele pereche.

Citește și:

Foto prima pagina bezikus/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.