Setari Cookie-uri

Semnificatia numerologica a numelui tau

Ce spune numele pe care il porti despre destinul tau?

Sa presupunem ca numele tau este ANA MARIA ION. Pentru a afla semnificatia numerologica, aduna corespondentele in numere ale literelor care iti formeaza numele astfel:
A=1, N= 5, A=1 -> 1+5+1 = 7
M=4, A=1, R=9, I=9, A=1 -> 4+1+9+9+1 = 24 -> 2+4=6
I=9, 0=6, N=5 -> 9+6+5= 20 -> 2+0=2
7+6+2 = 15 -> 1+5= 6
Prin urmare, vibratia numerologica a numelui Ana Maria Ion este 6.

Descopera numerologia numelui tau

Numarul 1 in numerologie

Cu siguranta persoanele care au aceasta vibratie numerologica exprimata in numele pe care le poarta sunt meniti sa ajunga mari conducatori. Au capacitate de analiza si o putere interioara greu de intrecut, motiv pentru care nu doar ca isi ating intotdeauna scopurile, dar sunt si de mare ajutor oamenilor din jur. Nu sunt genul de persoana care sa preia responsabilitatile altora, ci mai degraba ii indruma pe acestia catre solutia optima. Desi nu intentioneaza sa faca acest lucru, se intampla destul de des ca dragostea sa treaca pentru ei pe planul secund. Tocmai de aceea, partenerii ideali pentru ei sunt persoane a caror vibratie numerologica este doi, mult mai deschisi catre compromisuri si cooperare. Au foarte multa dragoste de oferit insa pare ca uneori, pur si simplu nu au timp pentru asta si pot rata sanse de a-si gasi fericire.

Citește și:

Numarul 2 in numerologie

Asa cum spuneam mai sus, cei care au aceasta vibratie numerologica sunt oameni comunicativi, cooperanti si plini de grija pentru cei din jur. Daca toti oamenii ar fi o mare familie, cei cu numarul 2 in nume ar fi mamele. Au inimi tandre, calde si o putere nemarginita de a iubi si de a ierta. Acest lucru nu inseamna ca sunt dispusi sa accepte orice si sa faca sacrificii in van. Ei stiu exact cat pretuiesc si isi vor acorda dragostea si increderea doar acelor oameni care le pot recunoaste valoarea. Nimic nu este mai important pentru ei decat iubirea adevarata si nu isi vor pierde timpuri cu flirturi si aventuri. Desi isi doresc sa fie iubiti cu ardoare, nu se vor multumi cu dragoste cu portia. Pentru ei, intotdeauna va fi totul sau nimic.

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.